ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Βρεθήκαμε στην αβάν πρεμιέρ της σειράς ''Μελίαρτος''

Τα πρώτα σχόλια για τη νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ο Λώρης είναι πλέον σταθερή αξία στην κυπριακή τηλεόραση. Είτε κάνει ξεκάθαρα κωμωδίες όπως το ΄''Αίγια Φούξια'' είτε πιο κομεντί όπως τα ''Πρώτη Σταγόνα'' και ''La Pasta Pomilώri''. Ο ''Μελίαρτος'' έρχεται μετά από μια απουσία ενός χρόνου, και τον βρίσκει σε πιο ''δραματικά'' λημέρια, αν και υπήρχαν δόσεις χιούμορ. Κατ' ακρίβεια είναι μια σειρά εποχής, που έχει ως βασικό χώρο ένα εργοστάσιο επεξεργασίας χαρουπιού.

Στο K-Cineplex στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η αβάν πρεμιέρ του πρώτου επεισοδίου - το οποίο θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 την ερχόμενη Δευτέρα. Η αλήθεια είναι πως ανά τα χρόνια ο Λώρης Λοϊζίδης δείχνει ξεκάθαρη εξέλιξη στις παραγωγές του, αλλά η συνταγή πάνω-κάτω είναι γνωστή. Μιλάμε για μια ομάδα ανθρώπων, όπου ο καθένας έχει τη δική του ιστορία. Ο ''Μελίαρτος'' περιλαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο καστ που σου δημιουργεί αμέσως την απορία πόσος χρόνος θα δοθεί στο να αναπτυχθούν όλοι αυτοί τόσο ξεχωριστά όσο και ως ομάδα. Ήδη από το πρώτο επεισόδιο δεν είδαμε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά θεωρητικά τα επόμενα επεισόδια θα παρουσιάσουν τους υπόλοιπους. 

Η ιστορία, απ' ό,τι είδαμε τουλάχιστον, αφορά στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων της συγκεκριμένης κοινότητας μέχρι που στο τέλος έχουμε και έναν φόνο, ενός ανθρώπου που γίνεται ξεκάθαρο από την αρχή πως δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Τώρα, αν το βασικό στόρι της σειράς είναι όντως γύρω από τον φόνο, είμαι μέσα! Γενικότερα αν ο φόνος παίξει έναν βασικό ρόλο στο υπόλοιπο στόρι είμαι μέσα, γιατί θα είναι κάτι διαφορετικό. 

Εννοείται περιμένω τα επόμενα επεισόδια γιατί όπως και να το κάνουμε, ποτέ και πουθενά δεν σχηματίζεις άποψη για μια σειρά από τον πιλότο και μόνο.

Άλλωστε, μετά το τέλος του επεισοδίου, δύο πράγματα κρατάς: 1. πως σίγουρα θες να δεις και τη συνέχεια και 2. η σκηνοθεσία του Θεοδόση Οικονομίδη και η φωτογραφία του Ι΄άκωβου Ψαρά είναι εξαιρετικές. Κάθε frame είναι σαν φωτογραφία από τα παλιά ενός παλιού άλμπουμ που ζωντανεύει μπροστά σου. 

Η πρεμιέρα θα γίνει την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 22.15 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα & Τρίτη στον ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X