ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Breaking News! Η Alexandra Shulman αποχωρεί από την βρετανική Vogue

Μετά τον θάνατο της Franca Sozzani, που βύθισε στο πένθος τον κόσμο της μόδας, μια ακόμα αποχώρηση έρχεται να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο κενό στον εκδοτικό όμιλο Conde Nast. Η Alexandra Shulman ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ότι μετά από 25 χρόνια στο τιμόνι της βρετανικής Vogue, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση της editor-in-chief. 

''Παρόλο που η σκέψη να αφήσω τη Vogue υπάρχει στο μυαλό μου εδώ και κάποιους μήνες, δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο στενάχωρη αυτή τη στιγμή'', ανέφερε η Shulman σήμερα το πρωί. ''Νιώθω προνομοιούχα που είχα την ευκαιρία να έχω την επιμέλεια αυτού του περιοδικού για τόσα χρόνια, και πολύ περισσότερο που δούλεψα με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν την εμπειρία μου ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και πιο πλούσια''.

'''Ηταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση μετά από 25 χρόνια και είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένη για όσα θα ακολουθήσουν. Ξέρω όμως ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα χρόνια που έζησα στην Vogue'' πρόσθεσε.

Η απόφαση της Shulman, συμπίπτει με μια πολύ σημαντική στιγμή για την ιστορία της αμερικάνικης και βρετανικής Vogue, αφού ο Nicholas Coleridge ανακοίνωσε πριν ένα μήνα ότι θα αποχωρήση από την θέση του διαυθυντή της Conde Nast International, και ως διευθύνων σύμβουλος της Conde Nast Britain. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση