ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

#BookTok: Η νέα τάση που φέρνει παλιά και νέα βιβλία στο προσκήνιο

Το hashtag που κάνει τα βιβλία best sellers

Το hashtag #BookTok έχει ήδη σχεδόν 6 εκατομμύρια προβολές και πολλοί συγγραφείς είδαν τεράστια αύξηση στις πωλήσεις των βιβλίων τους χάρη σ' αυτό. Υπάρχει εδώ και μερικούς μήνες, και όσο πάει ''μεγαλώνει''. Βιβλία παλιά και καινούργια στο επίκεντρο των TikTokers που αξιοποιούν το κοινωνικό δίκτυο με έναν διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει. 

Η τάση αυτή, λοιπόν, βλέπει χρήστες του TikTok να συζητούν για τις λογοτεχνικές τους επιλογές, πάντα με αυτό το hashtag ενσωματωμένο, παρουσιάζοντας τα αγαπημένα τους βιβλία σε μερικά δευτερόλεπτα, με αντιδράσεις στο στόρι ή στο τέλος ενός μυθιστορήματος, και έτσι έγινε πολύ γρήγορα το πιο μοντέρνο και γρήγορο... book club. Τα βίντεο παρουσιάζονται χωρισμένα σε κατηγορίες και μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ

Όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλα βιβλιοπωλεία αξιοποιούν την τάση αυτή, με ειδικές κατηγορίες στα ψηφιακά καταστήματά τους με τα βιβλία που συμπεριλαμβάνονται στο hashtag αυτό. 

Δημοφιλείς τίτλοι είναι το «Six of Crows» μυθιστόρημα φαντασίας του Leigh Bardugo, το «From Blood and Ash» της Jennifer Armentrout και το «The Cruel Prince» της Holly Black, όπως και η σειρά «A Court of Thorns and Roses» της Sarah J. Maas. Αρκετές νέες συγγραφείς χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να απαντήσουν σε ερωτήσεις αναγνωστών ή να συζητήσουν πρακτικά βήματα για την είσοδο στον κόσμο της λογοτεχνίας.

Δείτε ένα βίντεο με μια επιλογή από βιβλία του #BookTok. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
tiktok  |  booktok  |  βιβλία  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση