ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Μια ελληνική ταινία με πρωταγωνιστή τον... Winter Soldier!

Δείτε το τρέιλερ του ''Monday''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οι ελληνικές ταινίες, ή έστω αυτές από έλληνες σκηνοθέτες, τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να παίζουν δυνατά και πλέον πολλές δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτές του Hollywood. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η ταινία ''Monday'' του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, με πρωταγωνιστή τον Sebastian Stan. 

H ταινία παρουσιάζει μια συνάντηση, μια Παρασκευή, που οδηγεί σε ένα περιστασιακό ειδύλλιο το Σαββατοκύριακο. Θέτει όμως το ερώτημα τι συμβαίνει όταν έρχεται η Δευτέρα; O Mickey και η Chloe γνωρίζονται σε ένα πάρτι στην Αθήνα. Αυτό που μοιάζει σαν μια... μεθυσμένη γνωριμία μεθυσμένη γνωριμία εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω. Εκτός από τον Sebastian Stan, πρωταγωνιστεί η Denise Gough ως Chloe, αλλά και οι Έλληνες Γιώργος Πυρπασόπουλος, Έλλη Τρίγγου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Σοφία Κόκκαλη κ.ά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Stan έχει στο ενεργητικό του σημαντικές παραγωγές στην Αμερική, με τον ρόλο του ως Winter Soldier στις ταινίες ''Captain America'' και ''Avengers: Endgame'' να του έδωσαν παγκόσμια αναγνώριση ως ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Hollywood. Τώρα, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σειράς ''The Falcon and the Winter Soldier'' όπου πρωταγωνιστεί, σαν συνέχεια των ταινιών της Marvel. 

Όσον αφορά στο ''Monday'', προοριζόταν για πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Tribecca πριν το ακυρώσει η πανδημία, αλλά προβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο TIFF Industry Selects στο Toronto του Καναδά.  

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση