ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Αυτός είναι ο νέος... ''Πρίγκιπας του Bel-Air''

Όταν ο Will Smith ανακοίνωσε στον... διάδοχό του πως πήρε τον ρόλο

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Στο κύμα των reboots και των σίκουελ αγαπημένων σειρών βρίσκεται και το ''The Fresh Prince of Bel-Air'' μόνο που αυτή η περίπτωση είναι αρκετά διαφορετική. Το χαλαρό, ευχάριστο sitcom των '90s θα αποκτήσει νέα μορφή για το reboot. Για την ακρίβεια η νέα εκδοχή της αγαπημένης σειράς θα είναι δραματική, και σύμφωνα με το Variety, μόλις απέκτησε πρωταγωνιστή. 

Ο νεοερχόμενος Jabari Banks πρόκειται να υποδυθεί τον Will, τον ρόλο που είχε ο Will Smith στην πρωτότυπη σειρά, και το έμαθε μέσω βιντεοκλήσης με τον ίδιο τον Smith.

H ιδέα για το reboot της σειράς ξεκίνησε από ένα βίντεο από τον σκηνοθέτη Morgan Cooper που λειτουργούσε σαν τρέιλερ του ''The Fresh Prince of Bel Air'' αν η σειρά είχε πιο δραματικό χαρακτήρα και παρόλο που ήταν ερασιτεχνικό, μόνο ερασιτεχνικό δεν έδειχνε. Αφότου το βίντεο έγινε viral, η πλατφόρμα Peacock έδωσε το πράσινο φως για δύο σεζόν. 

Τα νέα επεισόδια - διάρκειας 1 ώρας - θα λαμβάνουν χώρα στην Αμερική του σήμερα, και θα ακολουθούν την πορεία του Will από τους δρόμους της δυτικής Φιλαδέλφιας στην έπαυλη στο Bel-Air, όπως πάνω-κάτω ήταν και το στόρι της σειράς των '90s. 

Δείτε το εν λόγω τρέιλερ του Cooper.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση