ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Αυτός είναι ο Κύπριος πίσω από το υπέροχο σκίτσο της Φουρέιρα

Το σκίτσο που έκανε repost η Ελένη Φουρέιρα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αν ακολουθείς κι εσύ την Ελένη Φουρέιρα στο Instagram, θα είχες δει πριν μερικά 24ωρα ένα υπέροχο σκίτσο που η pop star αναδημοσίευσε στα Insta Stories της. Πρόκειται για ένα ψηφιακό σκίτσο του Κύπριου Γιώργου Αντωνίου, που απεικονίζει την τραγουδίστρια όπως αυτή εμφανίστηκε στην έναρξη του σετ της στο φετινό MAD Walk, για το σόου της Celia Kritharioti. 

''Είναι η τρίτη φορά που ζωγραφίζω την Φουρέιρα, η πρώτη ήταν όταν πήγε Eurovision με το ''Fuego''. Αφού είχα παρακολουθήσει τη συνέντευξή της στο 'ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ', όπου αναφερόταν για το bullying και τον ρατσισμό που βίωσε, τις κλειστές πόρτες που συνάντησε στην Ελλάδα, είπα πως σαν Κύπριος καλλιτέχνης θα την στηρίξω με τον δικό μου τρόπο, γιατί πραγματικά πιστεύω πως έχει όλα τα στοιχεία μιας εξαιρετικής παγκόσμιας pop star. Στη δουλειά μου πάντα ασχολούμουν με την pop κουλτούρα, ανερχόμενους σταρ, supermodels και subculture icons, και όλοι τους είχαν την ευγένια να μοιραστούν τη δουλειά μου με τους ακόλουθούς τους στα social media'' μάς λέει ο καλλιτέχνης. 

Σχετικά με την δημιουργική διαδικασία:

''Η διαδικασία ξεκινά πάντα με ένα μεγάλο κύμα έμπνευσης, το οποίο πρέπει να διαχειριστώ και να αποφασίσω πώς θα το αποτυπώσω με τη δική μου πινελιά. Στη συνέχεια ξεκινώ να βάζω κάτω τα πρώτα κομμάτια που θα δημιουργήσουν την τελεία εικόνα για μένα. Πάντα έχω υπόψη κινήματα τέχνης όπως Art Nouveau και Surrealism. Αναφορές από το παλιό Hollywood, μιούζικαλ μέχρι ταινίες που μπορεί να με εμπνεύσουν όπως οι ταινίες του Alfred Hitchcock

Για το πιο πρόσφατο έργο με την Ελένη Φουρέιρα, οι αναφορές μου ήταν το γκλάμουρ του παλιού Hollywood, οι Ziegfeld Follies, Hedy Lamar, Art Deco και η δουλειά του Erté. Μου πήρε δύο μέρες, πάνω κάτω 18 με 20 ώρες δουλειά εκ των οποίων οι δύο πρώτες είναι συνήθως να παίζει με την σύνθεση της εικόνας, να αποφασίσω ποια πόζα θα δείχνει καλύτερα το πρόσωπο που απεικονίζω και σε τι περιβάλλον θα βρίσκεται. 

Αφού τελειοποιήσω τη σύνθεση, μετά ζωγραφίζεται ψηφιακά και όταν έχουν τελειώσει όλες οι επιφάνειες όπως πρέπει ξεκινώ το τελικό στάδιο που είναι οι σκιάσεις, τα φίλτρα, τα εφέ και ό,τι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα'' συμπληρώνει.

Info:

@georgevantoniou
@gva.art
Behance.net/GVA
iCanvas.com

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση