ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι ηθοποιοί που εισβάλλουν στο «Bridgerton»

Εκτός cast o Regé-Jean Page.

newsroom must

Ενώ ο δεύτερος κύκλος της πιο επιτυχημένης σειράς του Netflix είναι προ των πυλών, ανακοινώθηκαν οι τέσσερις νέοι ηθοποιοί που θα ολοκληρώσουν το cast στην δεύτερη σεζόν.

Μετά τα δυσάρεστα για πολλούς νέα (κυρίως τις γυναίκες της παρέας) ότι o Regé-Jean Page αποχωρεί από την σειρά, νέα πρόσωπα εισβάλλουν στην σειρά και φέρουν τα πάνω-κάτω.

Η ανακοίνωση έγινε από το Netflix, μέσω της Lady Whistledown που είναι η αφηγήτρια της σειράς.

Η Charithra Chandran θα υποδύεται την Edwina Sharma, την μικρή αδερφή της Kate που την έμαθε να είναι η τέλεια ντεμπουντάντ. Είναι καλοσυνάτη, νέα και αθώα αλλά ξέρει ακριβώς τι θέλει, την αληθινή αγάπη.

Η Shelley Conn υποδύεται την Mary Sharma, την μητέρα της Kate που έχει επιστρέψει στο Λονδίνο με τις κόρες της και βιώνει ακόμα τις αρνητικές συνέπειες που προκάλεσε το σκάνδαλο με τον γάμο της.

Ο Calam Lynch υποδύεται τον Theo Sharpe, ένας εργαζόμενος άντρας που είναι όμως και διανοούμενος και πολεμά για τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Ο Rupert Young θα υποδύεται τον Jack, το νεότερο μέλος με συνδέσεις με μία από τις πιο επιφανείς οικογένειες, όπως αναφέρει το Netflix.

Στη δεύτερη σεζόν, όπως έχει γίνει γνωστό, θα πρωταγωνιστεί η Simone Ashley που γνωρίσαμε από το Sex Education του Netflix και θα υποδύεται την Kate Sharma, μια έξυπνη και δυναμική γυναίκα που γίνεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Anthony.

Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τα νέα πρόσωπα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση