ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Αυτό είναι το τραγούδι της Ελλάδας για την Eurovision 2022

Η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι “Die Together” θα αποτελέσει τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό.

Ριάνα Στυλιανού

Ο Ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού, έρχεται και φέτος για να δώσει μία “ανάσα δροσιάς” μέσα από όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η γαλανόλευκη σημαία της Ελλάδας, θα βρίσκεται στην Ιταλία, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, ανάμεσα στις υπόληπτες χώρες που θα διαγωνιστούν, ελπίζοντας για την πρωτιά.

Τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό, θα αποτελέσει η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι “Die Together”. Πρόκειται για μια λυρική μπαλάντα, της οποίας οι στοίχοι και η μελωδία, είναι δημιουργία της ίδιας με τον Νορβηγό συνθέτη Bjorn Helge.

Το video clip του τραγουδιού επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδα, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στη Σύμη. Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι ένα νεαρό ζευγάρι που επισκέπτεται το νησί. Εκεί γνωρίστηκαν και ερωτευτήκαν.

Η 24χρονη Αμάντα Γεωργιάδη με καταγωγή από τα Ιωάννινα, έχει ήδη γίνει γνωστή στη Νορβηγία. Τη σκηνική παρουσία που θα δούμε φέτος στο Τορίνο, θα επιμεληθεί για ακόμα μία χρονιά ο Φωκάς Ευαγγελινός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση