ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, πουκάμισο και πέδιλα
 

Αυτό είναι το θέμα του Met Gala 2020

To Μet Gala είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το κόκκινο χαλί του event αναμένεται να είναι εντυπωσιακό. Το Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε το θέμα του πολυαναμενόμενου Met Gala για το 2020, και της έκθεσης μόδας που θα τo συνοδεύσει με τίτλο About Time: Fashion and Duration.

Η έκθεση θα ακολουθήσει τα ίχνη της υψηλής ραπτικής από το 1870 μέχρι σήμερα, με ένα κόνσεπτ που οι διοργανωτές αποκαλούν «διαταραγμένο χρονοδιάγραμμα».

Το show, θα εξερευνήσει τη σύνδεση της μόδας με τον χρόνο, μέσα από το πρίσμα των γραπτών της Βιρτζίνια Γουλφ που θα λειτουργήσει, ερήμην της, σαν συγγραφέας - «φάντασμα», μια ιδέα εμπνεόμενη από τον φιλόσοφο Ανρί Μπεργκσόν για τη ροή του χρόνου που συσσωρεύεται και παραμένει αδιαίρετος.

Οι celebs που θα βρεθούν στην λαμπερή βραδιά θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να εμπνευστούν το look τους με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεχωρίσουν.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 7 Μαΐου έως τις 7 Σεπτεμβρίου ενώ το γκαλά θα γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα, όπως είθισται, το απόγευμα της 4ης Μαΐου.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X