ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Αυτή η σκηνή του «The Walking Dead» είναι πιο επίκαιρη από ποτέ

Το απόσπασμα είναι από το τρίτο επεισόδιο της 4ης season με τίτλο «Isolation»

Με τον κορωνοϊό και τον αυτοπεριορισμό στα σπίτι μας η αλήθεια είναι ότι το Netflix, οι ταινίες και οι σειρές έχουν την τιμητική τους.
Κάποιες λίγο περισσότερο όπως για παράδειγμα το Pandemic και post-apocalyptic σειρές όπως το Walking Dead. Ναι, για κάποιο λόγο αρέσει στον κόσμο να μπαίνει πραγματικά στο mood της κατάστασης που βρίσκεται.

Από τότε που ο κόσμος άρχισε να βλέπει εικόνες και φωτογραφίες από άδειες πόλεις σε διάφορες χώρες του κόσμου ξεκίνησε να παρακολουθεί και το Walking Dead.

O Chandler Riggs o οποίο έπαιζε στην σειρά για 8 seasons ανέβασε στο Twitter ένα gif από την σειρά που είναι πραγματικά ταιριαστό με τα όσα ζούμε σήμερα λόγω κορωνοϊού.

Το απόσπασμα είναι από το τρίτο επεισόδιο της 4ης season με τίτλο «Isolation» στο οποίο οι πρωταγωνιστές έχουν βρει καταφύγιο σε μα φυλακή. Εκεί μια γρίπη ξεσπά και ο κόσμος πεθαίνει με αποτέλεσμα να μετατρέπετε σε zombie όπως γίνεται στην σειρά.

Ο Hershel λοιπόν αποφασίζει να βγει έξω για να βοηθήσει και να θεραπεύσει τους άρρωστους ενώ οι άλλοι προσπαθούν να το εξηγήσουν πόσο επικίνδυνο είναι να βρίσκεται έξω.

Ο ίδιος τους απαντάει με μια ατάκα που θυμίζει την κατάσταση που ζούμε. «Βγαίνεις έξω, ρισκάρεις τη ζωή σου. Πίνεις νερό, ρισκάρεις τη ζωή σου. Και αυτές τις ημέρες αναπνέεις και ρισκάρεις τη ζωή σου. Καμία στιγμή πλέον δεν έχεις επιλογή. Το μόνο πράγμα που μπορείς να επιλέξεις είναι ο λόγος για τον οποίο ρισκάρεις τη ζωή σου» 

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Hershel, Scott Wilson δυστυχώς έφυγε από την ζωή τον Οκτώβριο του 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση