ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot πλεκτό, washed out denim παντελόνι σε baby pink και sneakers
 

Αναβλήθηκε το reunion των ''Friends''

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία γυρισμάτων

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η πολυαναμενόμενη επανασύνδεση των ''Friends'' για το ειδικό επεισόδιο με το οποίο θα λανσαριζόταν η πλατφόρμα HBO Max, αναβλήθηκε προς το παρόν λόγω κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνταν στις 23 και 24 Μαρτίου, στο iconic στούντιο όπου γίνονταν παλιά τα γυρίσματα στις εγκαταστάσεις της Warner Bros. Η παραγωγή αναβλήθηκε μέχρι, τουλάχιστον, τον Μάιο αλλά δεν έχει επιεβαβωθεί ημερομηνία μέχρι στιγμής. Δεν είναι όμως η μόνη περίπτωση αναβολής γυρισμάτων. Οι περισσότερες Αμερικανικές παραγωγές, είτε πρόκειται για τηλεοπτικές σειρές ή late night talk shows, σταμάτησαν τα γυρίσματα μιας και οι επίσημοι κανόνες θέλουν τον κόσμο να αποφεύγει ομάδες άνω των 50 ατόμων. 

Έχοντας πάρει το πράσινο φως πριν μόλις ένα μήνα, το reunion θα έβλεπε τους έξι πρωταγωνιστές - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer - όπως επίσης και τους δημιουργούς της σειράς - David Crane και Marta Kauffman - για πρώτη φορά ξανά μαζί σε ένα μόνο special επεισόδιο. Σ' αυτό, μάλιστα, πόνταραν στο ΗΒΟ Max για να φέρουν κόσμο στη νέα πλατφόρμα streaming, όπως ακριβώς έκαναν με το Disney+ και το ''The Mandalorian''.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
friends  |  hbo max  |  reunion  |  streaming  |  σειρά  |  κορωνοϊός  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση