ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Αυτή η νέα σειρά συνδυάζει τρόμο, φαντασία και πραγματικότητα!

Λατρέψαμε τη νέα σειρά τρόμου του ΗΒΟ, μόνο από το τρέιλερ

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

O Jordan Peele (''Get Out'', ''Us'') επιστρέφει, αυτή τη φορά σε μία ακόμα τηλεοπτική παραγωγή, μετά την αναβίωση του ''The Twilight Zone'' και καταπιάνεται για ακόμα μια φορά με ένα κοινωνικό ζήτημα, συνδυασμένο με μια ιστορία τρόμου και φαντασίας. Μαζί με τον Peele, στην παραγωγή, βρίσκεται και ο J.J. Abrams (''Cloverfield'', ''Star Wars: The Force Awakens''). 

Το ''Lovecraft Country'' ακολουθεί τον Atticus Black, ο οποίος μαζί με τη φίλη του Letitia και τον θείο του, George, ξεκινούν μια διαδρομή στην Αμερική των '50s με σκοπό να βρουν τον πατέρα του. Έχουν όμως να αντιμετωπίσουν και πρέπει να επιβιώσουν αφενός από τον τρομακτικό ρατσισμό μιας λευκής Αμερικής και τα τρομακτικά τέρατα που μοιάζουν να είναι βγαλμένα από τα βιβλία του Howard Lovecraft. 

Δείτε το τρέιλερ. 

Βασισμένη στο βιβλίο του Matt Ruff, η σειρά καταπιάνεται με τον ρατσισμό που μοιάζει να μην έχει αλλάξει ιδιαίτερα από τα '50s μέχρι σήμερα, συνδυάζοντάς τον με υπερφυσικά στοιχεία και φαντασία. Η σειρά, δημιουργία της Misha Green, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο, με πρωταγωνιστές τους Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Wunmi Mosaku, Aunjanue Ellis, Michael Kenneth Williams και Abbey Lee.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση