ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Επιτέλους, έρχεται ο τρίτος κύκλος του ''Dark''!

Πότε περιμένουμε τα νέα επεισόδια;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι σίγουρα μια σειρά που κατάφερε να καθηλώσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Με ένα στόρι που σε βάζει να σκεφτείς για ώρας μέχρι να αντιληφθείς τι συμβαίνει, και με αρκετό οικογενειακό δράμα σε δευτερεύουσες ιστορίες, για δύο σεζόν το ''Dark'' διέπρεψε στο Netflix και γι' αυτό η αγωνία για την τρίτη έχει κορυφωθεί. 

Μπορούμε επιτέλους να πούμε επίσημα, πως ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της Γερμανικής σειράς φαντασίας και μυστηρίου, θα ανέβει στο Netflix στις 27 Ιουνίου.  

Μέχρι στιγμής, έχουμε δει γεγονότα να διαδραματίζονται στη δεκαετία του 1920, του 1950, του 1980 και στο παρόν, αλλά όπως ρωτά και η Martha του παράλληλου σύμπαντος, η ερώτηση ''δεν είναι 'σε μια χρονική περίοδο' αλλά ''σε ποιον κόσμο''. Άρα πλέον, και πάνω που σχεδόν είχαμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε το timeline των γεγονότων, παρουσιάστηκε ένα παράλληλο σύμπαν. Η τρίτη σεζόν, θα δει την Martha του παράλληλου σύμπαντος και τον Jonas να προσπαθούν να σταματήσουν τον Adam από το να αλλάξει τα γεγονότα, και να σπάσουν τον ατέλειωτο κύκλο που παρακολουθούμε.  

Δείτε το teaser του τελευταίου κύκλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
dark  |  netflix  |  σειρά  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση