ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Αυτή η σειρά θα φαντάζεται μια διαφορετική ζωή για την Hillary Clinton

H σειρά ''Rodham'', που βρίσκεται στα σκαριά για χάρη της πλατφόρμας Hulu παρουσιάζει μια διαφορετική ιστορία για την Hillary Clinton, αλλάζοντας τα δεδομένα της ζωής της ξεκινώντας από τον γάμο της με τον Bill Clinton, και βασίζεται στο βιβλίο του Curtis Sittenfeld. 

Σύμφωνα με την πρώτη περίληψη της σειράς, πρόκειται για την ιστορία μιας φιλόφοξης γυναίκας που αναπτύσσει το συναρπαστικό μυαλό τηςστα τέλη του 20ου αιώνα, προχωρώντας από τον ιδεαλισμό στον κινισμό και πίσω. Ουσιαστικά, με λίγα λόγια, θα θέτει το ερώτημα ''πώς θα εξελισσόταν η ζωή της Hillary Rodham αν δεν παντρευόταν ποτέ τον Bill Clinton''. 

Αν τελικά πάρει το πράσινο φως, θα είναι το δεύτερο project του Hulu με κεντρικό πρόσωπο την Hillary αφού τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε η μίνι σειρά ντοκιμαντέρ ''Hillary'', που ακολουθούσε την προεκλογική της καμπάνια το 2016 και άλλα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της.Η Sarah Treem (δημιουργός της επιτυχημένης σειράς ''The Affair'', και δουλειές που περιλαμβάνουν το ''House of Cards'') πρόκειται να γράψει το σενάριο για τη σειρά και θα βρίσκεται στη θέση του παραγωγού μαζί με τον Warren Littlefield (executive producer του ''The Handmaid's Tale''). 

To βιβλίο του Sittenfeld κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο και έγινε σχεδόν αμέσως best seller στη λίστα της New York Times. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
hillary clinton  |  σειρές  |  hulu  |  rodham  |  bill clinton  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση