ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Αυτή είναι η φετινή ταινία με σχεδόν 10/10 στο IMDb

Η ταινία που μας κίνησε το ενδιαφέρον

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το IMDb είναι γνωστό ως η απόλυτη ιστοσελίδα για οτιδήποτε αφορά ταινίες, σειρές, ηθοποιούς και συντελεστές και στα χρόνια έχει εξελιχτεί σε μια αντικειμενική πλατφόρμα όπου τόσο οι ειδικοί όσο και οι χρήστες μπορούν να βαθμολογήσουν και να γράψουν κριτική για οποιαδήποτε παραγωγή. Οι βαθμολογίες του συχνά καθορίζουν αν θέλεις να δεις μία ταινία και πόσο και, γενικά, σού δημιουργούν μια εικόνα για την ταινία που επέλεξες. 

Ανάμεσα στις ταινίες με τις υψηλότερες βαθμολογίες είναι κλασικές του είδους, όπως το ''The Shawshank Redemption'', τα δύο ''Godfather'', το ''The Dark Knight'' κ.ά. με πάνω από 25 χιλιάδες βαθμολογίες να έχουν συγκεντρώσει 9 αστεράκια και πάνω (με το top να είναι το 10). 

Σε μια casual αναζήτηση στο IMDb, πέσαμε κατά λάθος πάνω σε μια... απρόσμενη ανακάλυψη. Η Ινδονησιακή ταινία ''Paranoia'' έχει βαθμολογία που ξεπερνά όλα τα πιο πάνω, με 9.5/10. Ωστόσο βασίζεται σε μόλις 19 βαθμολογίες, γι' αυτό δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στην βασική λίστα της ιστοσελίδας. 

Η ταινία ακολουθεί την Dina που αποφασίζει να πάρει την έφηβη κόρη της και να φύγει από το σπίτι όταν ο βίαιος σύζυγός της μπαίνει φυλακή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ταινίες  |  imdb  |  paranoia  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση