ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γυμναστικό κολάν, cozy πλεκτό και sneakers
 

Ανακοινώθηκε η πιο... απρόσμενη πλατφόρμα streaming!

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Πέραν από το Netflix, μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει μεγάλες εταιρείες παραγωγές να λανσάρουν πλατφόρμες streaming. Η Amazon, η Disney και το HBO είναι μερικές απ' αυτές, σε συνδυασμό με άλλα μεγάλα brands όπως η Apple και το Hulu. Όλες έχουν σαν βασικό άξονα την ψυχαγωγία, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, γι' αυτό η συγκεκριμένη ανακοίνωση μας έπιασε εξ απροόπτου παρά το ενδιαφέρον της. 

Το CNN ανακοίνωση πως η συνδρομητική πλατφόρμα της θα λανσάρει τους πρώτους μήνες του 2022. Ο πρόεδρος του CNN Worldwide, Jeff Zucker αποκάλυψε τις πρώτες βασικές πληροφορίες για το CNN Plus και όπως ήταν αναμενόμενο το πρόγραμμα εστιάζει στην ενημέρωση. Πιο συγκεκριμένα, η πλατφόρμα ''θα ακολουθεί τις βασικές γραμμές του δικτύου CNN και των ψηφιακών του Μέσων, υπηρετώντας τους φανατικούς του CNΝ και τους φαν των ποιοτικών παραγωγών που δεν είναι μυθοπλασία'' λέει ο Zucker. 

Παρόλο που δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του CNN στηρίζουν πως πρόκειται για το μεγαλύτερο λανσάρισμα του CNN μετά την ίδρυση του ίδιου του δικτύου τον Ιούνιο του 1980, με πληροφορίες να το θέουν να σχεδιάζει να προσλάβει 450 ανθρώπους για να πλάσουν το πρόγραμμα της πλατφόρμας. 

Στην αρχή το CNN Plus θα είναι διαθέσιμο μέσα από το app του τηλεοπτικού δικτύου αλλά στη συνέχεια ίσως συνεχίσει σαν μέρος μιας άλλης πλατφόρμας όπως συμβαίνει π.χ. με το Discovery+ και το HBO Max. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
cnn  |  streaming  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση