ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

H κακόγουστη σκηνή των ''Friends'' που δεν προβλήθηκε ποτέ!

Η σκηνή πως δεν έπαιξε ποτέ στην τηλεόραση

Σίγουρα αν είσαι ανάμεσα στα εκατομμύρια φανατικών των ''Friends'', βλέποντας τα επεισόδια τώρα θα συμφωνείς και εσύ πως κάποια από τα αστεία ήταν άκομψα, κακόγουστα, προσβλητικά, και τέλος πάντων σήμερα θα σήκωναν θύελλα αντιδράσεων αν ακούγονταν σε μια σημερινή σειρά. 

Υπήρχαν διάφορα, από το fat shaming της παχύσαρκης Monica, στα αστεία του Chandler για τον transgender μπαμπά του και από την μη συμπερίληψη μαύρων χαρακτήρων πριν την έννατη σεζόν μέχρι τις creepy σχέσεις του Ross, ''ναι'' η αλήθεια είναι πως αν η σειρά προβαλλόταν σήμερα για πρώτη φορα, το Twitter θα έπαιρνε φωτιά με κόσμο να διαμαρτύρεται. 

Μια συγκεκριμένη φορά όμως, οι ίδιοι οι παραγωγοί αντιλήφθηκαν πως είχαν βγει εκτός ορίων και φρόντισαν να επανορθώσουν πριν προβληθεί το επεισόδιο. Στο επεισόδιο ''The One Where Rachel Tells Ross'', η Monica και ο Chandler ξεκινούν τον μήνα του μέλιτος τους με ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο, όπου ένα άλλο παντρεμένο ζευγάρι αναβαθμίζεται σε First Class. 

Το αρχικό σενάριο ήθελε τους δύο πρωταγωνιστές να είναι παραλήπτες αυτής της αναβάθμισεις, και όταν προχωρούν στον έλεγχο συλλαβάνονται γιατί ο Chandler κάνει ένα κακόγουστο αστείο για βόμβες. Έχοντας υπόψη πως το επεισόδιο θα προβαλλόταν λίγο μετά την τραγωδία του 9/11 στην Αμερική, οι υπεύθυνοι έσπευσαν να γράψουν εναλλακτικές σκηνές έτσι ώστε να μην προβληθεί το προσβλητικό αστείο. 

Δείτε την πρωτότυπη σκηνή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
friends  |  σκηνή  |  σειρά  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση