ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

GNTM3: Άλλο ένα φαβορί αποχώρησε από το παιχνίδι

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα νικητής ήταν ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έτσι είχε την ευκαιρία να μοιράσει τα concept

newsroom must

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM ολοκληρώθηκε και όπως κάθε φορά ένα άτομο αποχώρησε από το σπίτι.

Στην τελευταία φωτογράφιση οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φωτογραφηθούν μέσα σε ένα αμάξι σε ένα κινηματογραφικό πλατό «πουλώντας» γυαλιά και ρολόγια. Τα περισσότερα ζευγάρια τα πήγαν αρκετά καλά και ξεχώρισαν πολύ ενώ άλλα έπεσαν στην «παγίδα» είτε της υπερβολής είτε της αδράνειας με αποτέλεσμα να απογοητεύσουν του κριτές.

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα νικητής ήταν ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έτσι είχε την ευκαιρία να μοιράσει τα concept και να παίξει το στρατηγικό του παιχνίδι.

Αυτή την φορά την δοκιμασία κέρδισαν οι Αιμιλιάνο Μάρκου και Δημοσθένης Τζουμάνης. Δυστυχώς αυτή που δεν κατάφερε να συνεχίσει επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί ήταν η Ιριδα Παπουτσή η οποία ήταν ζευγάρι με τον Ηρακλή. Παρόλα αυτά ο Ηρακλής δεν βρέθηκε στην τελική δυάδα αλλά την θέση του πήρε η Μαριαγάπη.

Έτσι άλλο ένα κορίτσι αποχωρεί από το παιχνίδι ενώ οι άντρες συνεχίζουν ακάθεκτοι με μόνο μια απώλεια εκείνη του Παναγιώτη Πέτσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση