ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

8 πόζες σαν inspo, για τέλειες φωτογραφίες στο χιόνι

Δύο Instagrammers σου δείχνουν πώς να βγάλεις τις πιο όμορφες φωτογραφίες

newsroom must

Όσες φωτογραφίες και να βγάλουμε τον χειμώνα, οι μόνες που μπορούν να ''προδώσουν'' την εποχή είναι αυτές σε χιονισμένο τοπίο και η αλήθεια είναι πως στην Κύπρο δεν έχουμε πολλές επιλογές. Το Τρόοδος, και όσα χωριά έχουν ακόμα χιόνι, είναι go-to προορισμοί αυτές τις μέρες και σαν λάτρεις του Instagram σίγουρα σπεύσουμε να φωτογραφηθούμε στο χιόνι. 

Πιο κάτω παρουσιάζουμε 8 ιδέες για ενδιαφέρουσες πόζες στο χιόνι, που θα κάνουν τις φωτογραφίες σου να ξεχωρίζουν και σίγουρα θα ξεφύγουν από τις συνηθισμένες που βλέπουμε συνήθως στα social media. Πρέπει απλά να βάλεις λίγη φαντασία και καλή διάθεση. 


φωτογραφία: @kirstenwendlandt

Μην ποζάρεις απλά όρθια, περιτριγυρισμένη από χιόνι. Βάλε τα γάντια σου και δοκίμασε να κρατήσεις λίγο στα χέρια σου, διασκέδασέ το. Θα έχεις, σαν αποτέλεσμα, μια απλή αλλά όμορφη φωτογραφία. Πάρε το ένα βήμα παρά πέρα ρίχνοντάς το στον αέρα στο τέλος και δες ποια σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να βγουν όλα τέλεια, η διάθεσή σου θα φαίνεται και αυτό είναι αρκετό για να κάνει την φωτογραφία όμορφη και να φαίνεται αυθόρμητη. 


φωτογραφία: @kirstenwendlandt

Όπου και να πας, σίγουρα θα πας με αυτοκίνητο και αν θέλεις μπορείς να το αξιοποιήσεις σαν... prop!  Στάθμευσε κάπου ήσυχα, εννοείται κάπου που δεν περνούν αυτοκίνητα, και κάθησε στο παράθυρο του συνοδηγού (ή του οδηγού) για πιο fun και... εκδρομικά vibes! Εδώ έχεις λίγη περισσότερη προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα θα είναι fun. 


φωτογραφία: @kirstenwendlandt

Ένα στοιχείο που πάντα βγαίνει ωραίο στις φωτογραφίες είναι η κίνηση και για να το εντάξεις στις δικές σου χρειάζεται απλά να έχεις μια κασκόλ. Πόζαρε όμορφα και απλά και άσε τον... φωτογράφο σου να κρατά το κασκόλ προς την κάμερα. Η εντύπωση της κίνησης αναβαθμίζει τις φωτογραφίες χωρίς πολλή προσπάθεια. 


φωτογραφία: @kirstenwendlandt 

Αν έχεις διάθεση για πιο παιχνιδιάρικες φωτογραφίες που δεν θα φαίνονται απαραίτητα φυσικές αλλά σίγουρα είναι όμορφες, δοκίμασε να ξαπλώσεις στο χιόνι. Κάποιες φορές οι πιο... αφύσικες πόζες δίνουν εξαιρετικές φωτογραφίες. 


φωτογραφία: @gerdalewis 

Από την άλλη απλά μπορείς να περάσεις καλά, να αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να φανεί, με φόντο το χιονισμένο τοπίο. Αν δεν θέλεις αμήχανες πόζες, όμως, μπορείς να κρατάς το χέρι ενός φίλου σου ο οποίος θα είναι πίσω από την κάμερα. Όσο στημένο κι αν μοιάζει την ώρα που το κάνεις, άλλο τόσο αυθόρμητο και φυσικό θα φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. 


φωτογραφία: @gerdalewis

Υπάρχει όμως η περίπτωση να μην έχεις διάθεση για κοντινές φωτογραφίες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα φύγεις χωρίς φωτογραφίες για το feed σου. Κράτα λίγη απόσταση από την κάμερα και άσε το μαγευτικό τοπίο να κάνει τη δουλειά του. Ο ουρανός με τα χιονισμένα δέντρα θα κάνουν την φωτογραφία εξίσου ιδιαίτερη. 


φωτογραφία: @kirstenwendlandt 

Τέλος, αξιοποίησε φυσικά ή τεχνητά props που θα βρεις εκε, κάθησε και απόλαυσε το τοπίο. Μπορεί να είναι ένας φράχτης, βράχοι ή οτιδήποτε άλλο σε βολέψει. Άλλωστε όταν κάθεσαι είσαι πιο χαλαρή και οι πόζες βγαίνουν πιο αυθόρμητες. 


φωτογραφία: @gerdalewis

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση