ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

8 Instagrammers σαν inspo για το επόμενο σου post

Ήρθαμε πάλι πάνω κάτω στα δεδομένα της Άνοιξης, όπου τις περισσότερες μας ώρες τις περνάμε στο σπίτι και το Instagram μας βρίσκεται σε... αδιέξοδο. Αν ασχολείσαι ενεργά με το κοινωνικό δίκτυο, θα ψάχνεις και εσύ πώς να ανανεώσεις το feed σου τώρα που οι εκδρομές περιορίστηκαν και οι εξόδοι σταμάτησαν εντελώς. Βρήκαμε 8 Instagrammers από Κύπρο και εξωτερικό που θα σου δώσουν την απαραίτητη έμπνευση για φωτογράφιση στο σπίτι. 

Upside Down
Playful και ιδιαίτερο χωρίς να είναι κάτι υπερβολικό, είναι κάτι διαφορετικό που ίσως ανανεώσει το feed σου και που μάλλον δεν θα σκεφτόσουν αν είχες το ελεύθερο να γυρίζεις όπως παλιά. 


@evelinaskitsko 

The Gallery
Κανείς μας δεν βγάζει μόνο μια φωτογραφία, ας το αποδεχτούμε. Πολλές φορές όμως όταν μια φωτογραφία μάς μοιάζει υπερβολικά απλή για το feed μας, ή όταν σου είναι δύσκολο να επιλέξεις, η απάντηση είναι το κολαζ! Επέλεξε 6, 9 ή περισσότερες για να τις ανεβάσεις μαζί και σίγουρα θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στις πολλές. 


@naturalcitrine

In the Shadow
Κάτι που είναι τόσο συνηθισμένο στην καθημερινότητα μας μπορεί να αναβαθμίσει και να ανανεώσει τη φωτογραφία. Μιλάμε φυσικά για τις σκιες που πολλές φορές βοηθούν σε μια όμορφη σύνθεση, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά. Αρκεί να πετύχεις την ιδανική ώρα και το φως που ταιριάζει στη φωτογραφία. 


@javi_rico

Zoom on Outfits
Αν αγαπάς την μόδα και το στυλ σίγουρα όσο είσαι σπίτι θα ψάχνεις διάφορους τρόπους να το αναδείξεις. Δεν χρειάζεται να δείχνεις πρόσωπο αν δεν θέλεις, φτάνει να κάνεις έναν όμορφο συνδυασμό και zoom στο outfit. 


@maroobii_

Mirror, Mirror
Ένα από τα δημοφιλέστερα props από το προηγούμενο lockdown (αλλά και πιο πριν) είναι ο καθρέφτης. Μπορεί με τον πιο απλό καθρέφτη να παίξεις με τις γωνίες για να δημιουργήσεις ένα πολύ ξεχωριστό κόνσεπτ, χωρίς να δείχνει υπερβολικά στημένο, και ας φαίνεται το κινητό στην αντανάκλασή σου.


@joshjjo

Out in the Balcony
Αν ζεις σε σπίτι με μπαλκόνι τότε έχεις ακόμα ένα συν. Ο ουρανός του χειμώνα, τα σύννεφα και τα χρώματα μπορούν να συνθέσουν ένα πανέμορφο αποτέλεσμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το κατάλληλο outfit που θα ταιριάξει με το σκηνικό. 


@arianademian

Couple Goals
Μπορείς επίσης να έχεις παρέα στη φωτογραφία σου. Φτιάξε πρωινό ή καφέ και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, χωρίς ιδιαίτερο στήσιμο και με παιχνιδιάρικο mood και έτσι μαζεί με μια fun φωτογραφία για το feed σας, θα φτιάξει και η διάθεση σας


@tanya_f_

Στις γωνιές
Τα πιο απλά σημεία του σπιτιού μπορούν να γίνουν Instagrammable αν τα αξιοποιήσεις σωστά. Σε μια καρέκλα ή στο πάτωμα, ανάμεσα στις κουρτίνες και, αν θέλεις κάτι extra, με καθημερινά αντικείμενα όπως ένα ποτήρι κρασί ή ένα φλυτζάνι καφέ, ή οτιδήποτε άλλο σαν props.

@_gioannidou

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση