ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: wide leg παντελόνι και padded shoulder μπλουζάκι
 

73 ερωτήσεις στην Alicia Keys

Δείτε το βίντεο της Vogue

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Πριν ξεσπάσει η πανδημία στις ΗΠΑ, η Vogue συνάντησε μια αγαπημένη, διαχρονική τραγουδίστρια για 73 ερωτήσεις.

Η Alicia Keys ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική από το 2001, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της album, ''Songs in A Minor'', αλλά τραγούδια γράφει από την ηλικία των 11. Ήταν φυσικό επόμενο πως οι ερωτήσεις της Vogue δεν θα μπορούσαν να είναι λιγότερες από 73, που καλύπτουν κάθε πτυχή της ζωής της. 

Ξεναγώντας τη Vogue στο σπίτι όπου μένει με τον σύζυγό της, τον μουσικό παραγωγό Swizz Beatz, τους δύο γιους που απέκτησαν μαζί και τα τρία του παιδιά από προηγούμενο γάμο, η τραγουδίστρια εξομολογείται από τον λόγο που έγραψε το πρώτο της τραγούδι στα 11 της μέχρι τα συναισθήματα της που παρουσίασε την απονομή βραβείων Grammy φέτος. 

''Είχαμε χάσει τον Kobe εκείνη τη μέρα, λίγες ώρες πριν το σόου. Άλλαξε τα πάντα, πέταξε όσα είχαμε σχεδιάσει για εκείνη τη νύχτα στα σκουπίδια. Έπρεπε να ακολουθήσουμε τον πιο αυθεντικό συναισθηματικά δρόμο, για το πώς νιώθαμε όλοι'' λέει η Keys. 

Κατά τα άλλα, το βίντεο περιλαμβάνει μια... απρόσμενη εμφάνιση από τον γιο της, Egypt, μπιλιάρδο, τσάι, και μια ξενάγηση σε ένα σπίτι που μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί μουσείο ή γκαλερί και ολοκληρώνεται με την ίδια να παίζει αυτοσχέδια πιάνο. 

Δείτε το βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση