ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

7 στιγμές που έμειναν στην ιστορία των Grammys

Μαζέψαμε 7 στιγμές που ξεχώρισαν και σίγουρα δεν θα ξεχαστούν

Όσο περιμένουμε να δούμε τι, εκτός των βραβεύσεων, θα γίνει στη σκηνή των φετινών Grammys, κάνουμε μια αναδρομή. Το μόνο σίγουρο είναι πως πολλά ήταν τα γεγονότα που έμειναν στην ιστορία του θεσμού των μουσικών βραβείων, είτε έγιναν πάνω στη σκηνή, είτε τα αφορούσαν γενικότερα. Εδώ μαζέψαμε 7 στιγμές που ξεχώρισαν, από το διάσημο Versace jungle dress της J.Lo και την ακύρωση μιας βράβευσης μέχρι την Lady Gaga στο αβγό και τον... εξορκισμό της Nicki Minaj, δείτε ποιες στιγμές κρατάμε εμείς: 

O εξορκισμός της Nicki Minaj (2012)

Η εμφάνιση της Nicki Minaj στη σκηνή των βραβείων το 2012 δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε, αλλά έγινε talk of the town για διάφορους λόγους. Τραγουδώντας το ''Roman Holiday'', η ράπερ παρουσίαζε έναν υποτιθέμενο εξορκισμό, με βίντεο εισαγωγή και όλα τα σχετικά. Φυσικά η Καθολική Εκκλησία είχε τις ενστάσεις της.

Το αβγό της Lady Gaga (2011)

 

Εννοείται η Lady Gaga θα ήταν σ' αυτή τη λίστα. Το 2011, όταν κυκλοφόρησε το single ''Born this Way'', η Gaga επέλεξε να κλειστεί σε ένα αβγό για το κόκκινο χαλί και εμφανίστηκε μόνο όταν έπρεπε να τραγουδήσει το τραγούδι στη σκηνή των βραβείων. So dramatic! 

H άκυρη βράβευση των Milli Vanilli (1990)

Το επιτυχημένο R&B δίδυμο κέρδισε το βραβείο ''Best New Artist'' το 1990 αλλά η νίκη τους δεν κράτησε πολύ. Λίγο αργότερα ήρθε στο φως πως κανένας από τους δύο δεν τραγουδούσε, στην πραγματικότητα, στα τραγούδια τους και έτσι η Ακαδημία απέσυρε τη βράβευση. Αυτό ήταν, επίσης, και ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της τότε εποχής (και εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σκάνδαλα). 

Όταν η J.Lo έγινε η αιτία να δημιουργηθεί το Google Image Search (2000)


Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στα Grammys του 2000 με το γνωστό πλέον πράσινο jungle φόρεμα του οίκου Versace και προκάλεσε χαμό. Μάλιστα, ο κόσμος έψαχνε τόσο πολύ το internet για να την δει, που το Google δημιούργησε την υπηρεσία αναζήτησης εικόνων για να τους βοηθήσει. Το βίντεο πιο πάνω, από την απονομή βραβείου, μαζί με τον ηθοποιό David Duchovny. 

Η Queen Latifah παντρεύει 34 ζευγάρια (2014)

O Macklemore και η Mary Lambert τραγουδούσαν την επιτυχία ''Same Love'', η Madonna εμφανίστηκε για να τραγουδήσει το ''Open Your Heart'' και η Queen Latifah πάντρεψε ζωντανά από τη σκηνή των Grammys 34 ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια, σε ένα σκηνικό που θύμιζε εκκλησία.

H Blue Ivy θέλει ησυχία (2018) 

Σε μια πολύ σύντομη σκηνή στα Grammys του 2018, η Beyoncé και ο Jay-Z χειροκροτούν την Camila Cabello που ανέβηκε στη σκηνή. Η κόρη τους, Blue Ivy, διαφωνεί μάλλον και με το χέρι της προσπαθεί να τους σταματήσει. Η στιγμή έγινε viral και, φυσικά, gif. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
grammys  |  lady gaga  |  nicki minaj  |  jennifer lopez  |  versace  |  jungle dress  |  beyonce  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση