ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

6 τρόποι για να γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η δυναμικότητα του γυναικείου φύλου αλλά και το πόσο πολύτιμο είναι, αποτελεί πλέον γεγονός.

Ριάνα Στυλιανού

Γενικότερα είμαστε της άποψης πως δεν πρέπει να περιμένουμε μια συγκεκριμένη μέρα του χρόνου για να γιορτάζουμε τα επιτεύγματα των γυναικών. Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να γιορτάζουμε κάθε μέρα εμείς οι γυναίκες και να νιώθουμε περήφανες για τον εαυτό μας. Η δυναμικότητα του γυναικείου φύλου αλλά και το πόσο πολύτιμο είναι, αποτελεί πλέον γεγονός.

Επομένως, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σας προτείνουμε μερικούς πολύ δημιουργικούς τρόπους για να τη γιορτάσετε... και όχι, το να κάνετε spoil τον εαυτό σας με ακριβά δώρα δεν το έχουμε συμπεριλάβει στη λίστα, αλλά δεν υπάρχει κανένα κακό αν αυτό θέλετε να κάνετε.

H ευκαιρία για να πείτε “Ευχαριστώ” σε κάποια γυναίκα που σας εμπνέει
Πείτε “Ευχαριστώ” σε ένα αγαπημένο σας άτομο που σας εμπνέει και σας συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές, που είναι πάντα κοντά σας και σας ενθαρρύνει.

Κάντε ένα ειλικρινές κομπλιμέντο
Tα κομπλιμέντα από γυναίκα σε γυναίκα τείνουν να δίνουν μεγαλύτερη χαρά στο άλλο άτομο, για τον λόγο του ότι δεν λέγονται αρκετά συχνά. Κάντε την αρχή και φτιάξτε κάποιας την ημέρα.

Εκπληρώστε μια επιθυμία σας
Κάντε κάτι που θέλατε να πραγματοποιήσετε εδώ και καιρό αλλά πάντα αφήνατε στο περιθώριο. Μάθετε μια νέα γλώσσα για να ταξιδέψετε με περισσότερες γνώσεις την επόμενη φορά. Φτιάξτε ένα πιάτο από ξένη κουζίνα, ή υιοθετήστε ένα νέο hobby.

Φροντίστε το σώμα και το πνεύμα σας
Νους υγιής εν σώματι υγιεί, ένα αρχαίο γνωμικό που λεγόταν ,λέγεται και θα λέγεται. Αυτό που οι αρχαίοι πρόγονοι πάντα έλεγαν και εννοούσαν είναι «Να έχεις ένα υγιές πνεύμα μέσα σε ένα υγιές σώμα». Εντάξτε τη σωματική άσκηση στη καθημερινότητά σας, που όχι μόνο θα σας διατηρήσει fit, αλλά και θα σας απαλλάξει από το άγχος και το στρες.

Διαβάστε ένα βιβλίο, μάθετε για τις σημαντικές γυναίκες της ιστορίας.
Πάρτε λίγο time off από τα social media και τις ηλεκτρονικές συσκευές και αφιερώστε χρόνο στο να διαβάσετε κάποιο βιβλίο. Τόσο για να μάθετε νέα πράγματα όσο και για να χαλαρώσετε και να “ταξιδέψετε” σε διαφορετικές καθημερινότητες.

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα για να χαλαρώσετε
Ακόμα και αν είναι Δευτέρα, πιθανότατα η πιο πιεστική ημέρα της εβδομάδας με χίλιες δυό υποχρεώσεις στο To Do List, πάρτε το χρόνο μετά τη δουλεία για να χαλαρώσετε. Κάντε ένα ζεστό ντους ή ένα αφρόλουτρο. Κάντε body scrub, μασάζ με τα αγαπημένα σας λαδάκια, μια diy face mask... απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα ποτήρι κρασί.

 

 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση