ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

5 ρομαντικές ταινίες για movie night πριν το Valentine's

5 προτάσεις για ψυχαγωγία, στο mood των ημερών

newsroom must

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θέλοντας και μη, έχουμε μπει σε ένα mood για Άγιο Βαλεντίνο. Αν θα μείνεις σπίτι για μια ταινία, λοιπόν, έχουμε 4 προτάσεις για movie night που από τη μια συμβαδίζουν με το κλίμα των ημερών, χωρίς όμως να ακολουθούν την υπερβολικά κλισέ συνταγή των ρομαντικών ταινιών. Φυσικά ο έρωτας βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, το στόρι όμως είναι αρκετά ενδιαφέρον και ψυχαγωγικό για να σε κρατήσει πε΄ραν του αναμενόμενου αποτελέσματος στο φινάλε. 

Valentine's Day

Η απόλυτη ταινία για τον Άγιο Βαλεντίνο, κι όμως πέραν το cheesy περιτύλιγμα της, καταφέρνει να κερδίσει το ενδιαφέρον με διάφορες ιστορίες που τρέχουν παράλληλα και αφορούν στον έρωτα και στην αγάπη σε όλες τις εκδοχές της. Χαλαρή και ευχάριστη, με ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τους Jessica Alba, Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Topher Grace, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Queen Latifah, Taylor Lautner, Emma Roberts, Julia Roberts και την Taylor Swift στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο. 

Leap Year

Η Αnna σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό της στις 29 Φεβρουαρίου και γι' αυτό ταξιδεύει από την Αμερική στην Ιρλανδία. Το ταξιδι της όμως ξεφεύγει από το πρόγραμμα, με μια σειρά από απρόσμενα γεγονότα αλλάζουν τα πλάνα της. Ένα απολαυστικό ταξίδι στην εξοχή της Ιρλανδίας με ευχάριστο στόρι που καταλήγει όπως θα περίμενες αλλά η διαδρομή σε ψυχαγωγεί. 

Love, Guaranteed

Έχει βγει χίλια ραντεβού και κανένα δεν οδήγησε σε σχέση. Τώρα θέλει να κινήσει αγωγή στο dating app, που του υποσχέθηκε πως θα βρει τον έρωτα, και η σχέση του με τη δικηγόρο του αρχίζει να εξελίσσεται σε κάτι... απρόσμενο. Τυπικό love story σε μια μοντέρνα εκδοχή, σε ένα μοντέρνο σκηνικό και αυτό είναι που την κάνει πιο ενδιαφέρουσα από τις άλλες. 

The Adjustment Bureau

Κάποτε ο έρωτας είναι πεπρωμένο. Κάποτε είναι επιλογή. Ο Matt Damon και η Emily Blunt πρωταγωνιστούν, προσπαθώντας να πάνε κόντρα στο πεπρωμένο, και σε μια ομάδα μυστηριωδών αντρών που ελέγχουν το μέλλον που θα επιχειρήσει να τους εμποδίσει πάσει θυσία. Λίγο κλισέ, λίγο φαντασία, το ''The Adjustment Bureau'' δεν μοιάζει με τις άλλες ρομαντικές ταινίες που έχεις δει, παρόλο που στην ουσία είναι τόσο ίδιο. 

Moulin Rouge

Χρώμα, μουσική, χορός, έρωτας... Στο Παρίσι του 1899, ο Christian είναι ποιητής που πιστεύει στην ελευθερία, στην αλήθεια, στην ομορφιά και στον έρωτα. Όμως δεν έχει γνωρίσει ως τώρα τον έρωτα. Το Moulin Rouge είναι από τα πιο φανταχτερά καμπαρέ και η Satin μια πανέμορφη χορεύτρια η οποία έχει σαγηνέψει και τον δούκα. Όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός. Πρόκειται να γυρίσουν παράσταση στην οποία θα την γράψει ο Christian, θα παίξει η Satin και θα την χρηματοδοτήσει ο δούκας υπο έναν όρο: η Satin θα είναι μόνο δικιά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση