ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

5 εναλλακτικές ταινίες για Valentine's Night

Δεν έχεις όρεξη για ρομαντικές κωμωδίες; Έχουμε την λύση

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι η μέρα όπου τα love stories και οι ταινίες με ζευγάρια και έρωτες έχουν την τιμητική τους. Πόσες φορές όμως να δούμε τις κλασικές ρομαντικές ταινίες; Αφού το να βγούμε έξω, να πάμε σε κάποιο εστιατόριο δεν αποτελεί φέτος επιλογή, το Quarantine Edition του Valentine's Day πρέπει να έχει κάτι διαφορετικό. Γι' αυτό ακριβώς κάνουμε την ανατροπή. Συγκεντρώσαμε 5 ταινίες που σίγουρα δεν τις χαρακτηρίζεις ως ''rom-coms'', απλώνονται σε διάφορα είδη ταινιών από φαντασίας και δράμα μέχρι τρόμου / θρίλερ. 

Scott Pilgrin vs The World

Μετά από έναν δύσκολο χωρισμό, ο άνεργος Scott Pilgrim συναντά το κορίτσι των ονείρων του, την Ramona Flowers με τα μπλε μαλλιά. Εκείνη τον θέλει, αλλά έχουν πολλά εμπόδια. Συγκεκριμένα τους εφτά διαβολικούς πρώην της Ramona, τους οποίους ο Pilgrim πρέπει να αντιμετωπίσει για να της κλέψει την καρδιά. 

Ready or Not 

Μια γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με την οικογένεια του νέου της συζύγου αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενε. Μια ανατριχιαστική τελετή, ένα θανατηφόρο κυνηγητό και μια γυναίκα που πρέπει να επιβιώσει. Πρόκειται για ταινία τρόμου, με κωμικά στοιχεία αλλά και μπόλικη περιπέτεια. 

Marriage Story

Μια ιστορία αγάπης, που εξελήχτηκε σε έναν πικρό χωρισμό, ένας γάμος που καταρρέει, μέσα από μια ταινία που χειρίζεται με όμορφο, ανθρώπινο τρόπο όλα όσα μπορούν να έρθουν από ένα διαζύγιο ενός ζευγαριού που κάποτε λάτρευε ο ένας τον άλλο. 

Long Shot

Ένας ερευνητικός δημοσιογράφος με καριέρα που καταρρέει, αναλαμβάνει να γράφει τις ομιλίες για την υποψήφια στις προεδρικές εκλογές, Charlotte Field. Εκείνη όμως ήταν και η babysitter του όταν εκείνος ήταν μωρό. Η σχέση τους ζωντανεύει ξανά μέσα από διάφορα απρόσμενα και προγραμματισμένα γεγονότα. Μια απρόσμενα ψυχαγωγική ταινία που ενώνει τα late night comedies με τις ρομαντικές κωμωδίες με τρόπο διασκεδαστικό. 

Ex Machina

Ένα ασυνήθιστο ερωτικό τρίγωνο, μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης. Ο Caleb είναι υπάλληλος σε μια μεγάλη τεχνολογική εταιρεία, που κερδίζει μια εβδομάδα στο πολυτελές σπίτι του αφεντικού του. Αυτό που δεν ξέρει είναι πως είναι μέρος σε ένα πείραμα για το επόμενο μεγάλο project της εταιρείας, την Eva, που είναι ένα ανθρωποειδές, το μεγαλύτερο δείγμα τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση