ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

14 προτάσεις στο Netflix για το ΣΚ, από την ομάδα του must

Ευτυχώς το Netflix είναι μια πλατφόρμα εύκολα προσβάσιμη σχεδόν από όλους και είναι γεμάτο με επιλογές για όποιο είδος ψυχαγωγίας κι αν ζητάς

newsroom must

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περάσεις καλά ένα Σαββατοκύριακο. Φυσικά τώρα με όσα συμβαίνουν γύρω μας έχουμε περιοριστεί αρκετά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι μέρες χαλάρωσης μας θα είναι βαρετές. Ευτυχώς το Netflix είναι μια πλατφόρμα εύκολα προσβάσιμη σχεδόν από όλους και είναι γεμάτο με επιλογές για όποιο είδος ψυχαγωγίας κι αν ζητάς.

Η ομάδα του must μάζεψε και προτείνει 14 παραγωγές που μπορείς να βρεις στο Netflix, για παρέα το βράδυ (ή όχι μόνο) του Σαββάτου ή της Κυριακής.

Ειρήνη Χριστοφόρου: ''To 'Rise of Empires: Ottoman' είναι καλογυρισμένο ντοκιμαντέρ με ιστορικά στοιχεία, που σου δείχνει όλη την ιστορία της αυτοκρατορίας. Το 'The Story of Diana' αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο δυναμική προσωπικότητα ήταν η Diana''

Rise of Empires: Ottoman 

The Story of Diana

Νάκης Αντωνίου: ''Από τη μία, το 'Modern Family' είναι μια μαύρη κωμωδία, με δραματική βάση, που εξελίσσεται με έξυπνο χιούμορ και που ισορροπεί το δραματικό με το πιο χαλαρό στοιχείο άψογα. Το 'Modern Family' είναι από τις πιο απολαυστικές sitcom που είδα ποτέ, με ωραίο καστ, ωραίο χιούμορ και έξυπνο κοινωνικό σχολιασμό όπου πρέπει''. 

Dead to Me

Modern Family

Σταύρη Φράγκου: ''To 'Somebody Feed Phil' γιατί τώρα που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε είναι η ιδιανική σειρά. To 'The Queen’s Gambit' το οποιο αρχικα μπορεί να σε μπερδεψει, δεν αφορά μόνο όσους αγαπούν το σκάκι, αλλά την ενηλικίωση, τους εθισμούς και την πίστη στον εαυτό σου''.

Somebody Feed Phil

The Queen's Gambit

Μαρία Στυλιανού: ''Το 'Fullmetal Alchemist Brotherhood'. Καλωσόρισες στον αγαπημένο μου κόσμο των anime. Πριν βιαστείς να κρίνεις και να σχολιάσεις ότι είναι σειρές για παιδιά να σου πω ότι σε τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από μεγάλες παραγωγές που βλέπεις στο Netflix ή το cinema ούτε σε πλοκή ούτε και στην ανάπτυξη των χαρακτήρων. Το 'Dark'  είναι μια σειρά - αριστούργημα! Από το σενάριο, στη διεύθυνση φωτογραφίας τη σκηνοθεσία και το cast είμαι μια σειρά που σε καθηλώνει''.

Dark

Fullmetal Alchemist Brotherhood

Δέσποινα Άσπρου: ''Μια σειρά που δεν περίμενα να μου αρέσει και την ξεκίνησα κυρίως για πλάκα είναι το «Queen of South». Κατά την διάρκεια της σειράς, βλέπουμε την νεαρή «αδύναμη» Teresa να μετατρέπεται σε μια δυναμική γυναίκα και να εισχωρεί σε έναν θεωρητικά ανδροκρατούμενο κόσμο. Eπίσης ξεχώρισα το ''Locked Up''. Άρτια δομημένοι χαρακτήρες που υπάρχουν και το ότι ο κόσμος στην σειρά δεν είναι ιδανικά πλασμένος – όπως και στην πραγματικότητα''.

Queen of South

Locked Up 

Ριάνα Στυλιανού: ''Δύο σειρές, η μία φαντασίας με πρωταγωνιστή τον διάβολο και η άλλη μυστηρίου, στη Νέα Υόρκη του 1800, μπορεί να είναι η καλύτερη παρέα για ένα marathon''.  

Lucifer

Alienist

Μαρία Φάντη: ''Θα πω το 'Sherlock Holmes'. Μία από τις αγαπημένες μου σειρές με ωραίες ερμηνείες και πολύ μυστήριο. Εκτός απ' αυτό, τώρα που περιμένουμε τη νέα σεζόν του 'The Crown' είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις catch-up αν δεν το είδες ή αν θέλεις να προετοιμαστείς για το τι θα ακολουθήσει''. 

Sherlock Holmes

The Crown

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
σειρές  |  ταινίες  |  anime  |  dark  |  diana  |  the queen's gambit  |  dead to me  |  modern family  |  sitcom  |  locked up  |  lucifer  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση