ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Το σπίτι του Tan France είναι απλά... wow!

Ο όρος ''dream house'' μπορεί πλέον να λέγεται συχνά, αλλά στην περίπτωση του Tan France ταιριάζει απόλυτα. Ο fashion expert της σειράς ''Queer Eye'' μένει στο Salt Lake City με τον σύζυγό του, τον καλλιτέχνη Rob France, και για εκείνον η συγκεκριμένη γειτονιά ήταν ένας στόχος για όταν θα μπορούσε οικονομικά να αγοράσει σπίτι εκεί. Ωστόσο η γειτονιά ήταν γνωστή για τα σπίτια που περνούσαν από γενιές σε γενιές, με πολύ σπάνιες εξαιρέσεις. 

Η τύχη ήταν με το μέρος του όταν την άνοιξη του 2017 αγόρασε το σπίτι των ονείρων του, και πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο στην ανακαίνισή του - συμπεριλαμβανωμένων των υδραυλικών και των ηλεκτρικών καλωδίων. Ήθελε κυρίως να διατηρήσει το ύφος του 1906, με ένα μοντέρνο update. Για παράδειγμα, το καλούππι στο υπνοδωμάτιό τους έπρεπε να αλλάξει στην ανακαίνιση, αλλά φρόντισε στην πορεία να το δημιουργήσει ξανά, και γι' αυτό τα ταβάνια βάφτηκαν λευκά, έτσι ώστε να φαίνεται ακόμα περισσότερο το στυλ. Τα βασικά δωμάτια σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να θυμίζουν εξοχικό της Μεγάλης Βρετανίας. όπου αψίδες χωρίς πόρτες χωρίζουν τα δωμάτια. 

Από την άλλη, σε όλο το σπίτι ''εκθέτονται'' αντικείμενα των δύο αντρών, με πολλά απ' αυτά είναι αναμνηστικά από τα γυρίσματα του France. Από την άλλη, η ντουλάπα του είναι απλά εντυπωσιακή. Μάλιστα είναι τόσο γεμάτη, που το ζευγάρι σχεδιάζει να μετατρέψει το υπόγειο σε δεύτερη ντουλάπα. 

Δείτε την ξενάγηση, στο βίντεο πιο πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση