ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Το σπίτι της Vanessa Hudgens είναι από τα πιο όμορφα που έχουμε δει

Ξενάγηση στο σπίτι της ηθοποιού

Η Vanessa Hudgens έχει δημιουργήσει μια δική της παράδοση. ''Όταν είμαι στο Λος Άντζελες, την πρώτη νύχτα που είμαι σπίτι κάνω ένα μπάνιο'' λέει και το δικαιολογεί σαν ένα κυριολεκτικό και μεταφορικό 'βύθισμα' μεσα στο καταφύγιο που έχει δημιουργήσει στη γειτονιά Los Feliz στο Hollywood. 

Πέρασε 5 χρόνια ψάχνοντας το Γεωργιανό αποικιακό σπίτι που τώρα έγινε δικό της. ''Μπήκα από την πύλη και είδα αυτό το σπίτι καλυμμένο από κισσούς, περιτριγυρισμένο από ελαιόδεντρα, ήταν λες και μεταφέρθηκα στη Γαλλία ή στην Ιταλία'' λέει και συμπληρώνει πως επίσης την τράβηξε και η ιστορία του. Χτίστηκε από τον σκηνοθέτη Cecile B. Demille το 1922 για την ερωμένη του και πριν το αγοράσει η Hudgens ιδιοκτήτης ήταν ο Gary Oldman ο οποίος έβαλε και τον γαλλικό δρύ στο πάτωμα. 

Εμείς, με μια σύντομη περιήγηση, το ερωτευόμαστε αμέσως από τα ιδιαίτερα χρώματα που επέλεξε, στην τέχνη που έχει συλλέξει μέχρι τις cozy γωνιές. Η ''γωνιά του πρωινού'', με μια πολύ ιδιαίτερη και όμορφη ταπετσαρία και ένα καναπέ που φτιάχτηκε ειδικά για την συγκεκριμένη γωνία, με έμπνευση από το εστιατόριο Maison Premiere. 

''Ανακαίνισα την κουζίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Σκέφτηκα 'γιατί όχι' και προχώρησα με ένα λίφτινγκ στον χώρο'' εξηγεί η ηθοποιός. Το τραπέζι με τα σημάδια από τις πολλές χρήσεις να αποτελούν πλέον στοιχείο που το κάνει ωραίο, πάγκοι σε μια πολύ ξεχωριστή απόχρωση του πράσινου - ίσως λαδί - που συνδυάζεται εξαιρετικά με το λευκό. 

Το σαλόνι είναι γεμάτο φυσικό φως, με παστέλ αποχρώσεις στα έπιπλα και μεγάλες πόρτες με τζάμι που αποκαλύπτουν τα δέντρα γύρω, αφίσες στους τοίχους και ένα μεγάλο πιάνο στη γωνιά. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. '''Το πιάνο το έφερα από το παλιό μου σπίτι αλλά δεν ξέρω να παίζω, δεν διαβάζω μουσική. Είμαι καλή στην προσποίηση'' αποκαλύπτει. 

Δείτε την ξενάγηση στο σπίτι της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση