ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Το σπίτι της Sheryl Crow είναι ακριβώς αυτό που περίμενες

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μια μουσικός με μεγάλες επιρροές country, ήταν ξεκάθαρο πως θα περνούσε την αγάπη της αυτή και στο σπίτι της. 

''Το οικόπεδο έχει 50 άκρες, αλλά είναι και πέντε λεπτά από το Starbucks'' λέει η Sheryl Crow για το σπίτι της στο Νάσβιλ. Έμενε σε ένα σπίτι με τους δύο γιους της, με 150 άκρες φάρμα έξω από την πόλη, όταν αποφάσισε να μετακομίσει για χάρη των παιδιών της, πιο κοντά στην πόλη. ''Αυτό το σπίτι βγήκε για πώληση, και ήρθα να το δω σε ένα day off μου. Με το που μπήκα μέσα ένιωσα πως αυτό ήταν το σπίτι μας''. 

Κάθε δωμάτιο είναι ένδειξη της αγάπης της Crow για να συλλέγη αντίκες. Vintage σήματα, θρησκευτικά κομμάτια, αποθηκευτικά έπιπλα, γενικά έπιπλα και διακοσμητικά που μετρούν πολλά χρόνια ζωής. Σε κάθε δωμάτιο, επίσης, είναι ολοφάνερο το στοιχείο του ξύλου και με μια γρήγορη ματιά, αν γνωρίζεις έστω και λίγο ποια είναι η Sheryl Crow, αντιλαμβάνεσαι πως δεν θα μπορούσε να μένει κάπου αλλού. 

Η ροή του σπιτιού ήταν το σημαντικότερο στοιχείο. ''Σχεδόν όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση στο εξωτερικό, και για μένα, το βασικό μου θέμα είναι τα αγόρια μου να είναι περισσότερο έξω παρά μέσα, περισσότερο στη φύση παρά με τα ηλεκτρονικά'' συμπληρώνει. 

Ωστόσο έκανε μερικές αλλαγές. Πρόσθεσε έναν σταύλο με άλογα, που διαθέτει επίσης ένα στούντιο ηχογράφησης και ένα σαλούν καθώς και ένα εκκλησάκι την οποία χρησιμοποιεί η Crow για meditation. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

X