ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

To σπίτι της Liv Tyler είναι απλά ονειρικό

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Παρόλο που πρόσφατα αγόρασε ένα σπίτι στο Λονδίνο μαζί με τον σύζυγο της, Dave Gardner, αυτό στο West Village θα το θεωρεί πάντα σπίτι της. 

''Έρχομαι συνέχεια για δουλειά. Έχω έρθει πέντε φορές τους τελευταίους μήνες, απλά έρχομαι και σχεδιάζω συναντήσεις και καλώ κόσμο που αγαπώ για να έρθει να μου κάνει παρέα. Όλα όσα έχω είναι εδώ, τα ρούχα μου, οι συλλογές μου, τα μικροπράγματα μου'' λέει η Liv Tyler. 

Αυτή της η αφοσίωση στα μικροπράγματα είναι που δείχνουν τον χαρακτήρα του ανθρώπου, και αυτό που έκανε την ανακαίνιση του σπιτιού σε μια πράξη αγάπης. Χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1800 και πέρασε από πολλά χέρια και πολλές μετατροπές μέχρι να φτάσει στην ηθοποιό, το 2004. 

''Μου είπαν πως εδώ έμεναν τρεις γεροντοκόρες αδερφές έμεναν εδώ και μου άρεσε. Μετά το πήρε ένας πολιτικός. Κάθε όροφος ήταν από ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων και δύο μπάνιων και κάθε τι ιστορικό είχε φύγει. Όταν το βρήκα ήταν πολύ, πάρα πολύ ξεθωριασμένο. Πρέπει να έχεις ένα όραμα για να δεις τι θα μπορούσε να γίνει, και μπορούσα εύκολα να το δω. [...[ Ήταν παράξενο γιατί παρόλο που ήμουν νέα, ήθελα να επιστρέψω το σπίτι στην παλιά του δόξα. Ήθελα να τιμήσω το σπίτι και να του επιστρέψω όλες τις όμορφες λεπτομέρειες. Κυριολεκτικά, κάθε παράθυρο και κάθε πόρτα είναι καινούργια. Το διαλύσαμε, μπορούσες να ήσουν στο υπόγειο και να έβλεπες τη σοφίτα. Το μόνο που κρατήσαμε ήταν οι σκάλες με όλα τα όμορφα χαραγμένα σχέδια αλλά όλα έπρεπε να γίνουν ξανά'' λέει η Tyler. 

Όλα αυτά έγιναν με σκοπό να θυμίζει το σπίτι το πώς ήταν παλιά, και το έχει καταφέρει χωρίς να θυσιάζει την αισθητική της δικής της εποχής. 

Δείτε το βίντεο. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση