ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Tο σπίτι της Kim Cattrall μέσα σε 90 δευτερόλεπτα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είτε την ξέρεις ως Kim Cattrall είτε ως Samantha Jones από το ''Sex & the City'', η ηθοποιός έχει ταυτιστεί με τη φινέτσα και την κομψότητα και αυτό μάλλον ανταποκρίνεται στην αλήθεια αν κρίνει κάποιος από το διαμέρισμά της στο Park Avenue. 

To 2003 η Cattrall ζούσε σε ένα μικρό, χαμηλοτάβανο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο Upper East Side, γεμάτο αταίριαστα έπιπλα που μάζευε χρόνια. Πέρασε πάνω από δέκα χρόνια ζώντας με βαλίτσες, ή δουλεύοντας 18 ώρες την ημέρα στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς. Όταν ολοκληρώθηκε το ''Sex & the City'' αποφάσισε εγκατασταθεί στο κτίριο του 1929. 

Με βοηθό τον interior designer Tony Ingrao, σχεδίασαν την ιδανική διαρρύθμιση, μεγαλώνοντας την είσοδο, δημιουργώντας ένα επίσημο dining room, να ψηλώσουν λίγο τα ταβάνια. Έπρεπε να είναι ''αρκετά ευρύχωρο για μεγάλα πάρτι, αλλά αρκετά ζεστό και άνετο για όταν ήταν μόνη της'' λέει ο Ingrao. Έχει επίσης ένα... monkey room, που δημιουργήθηκε με συμφωνία και των δύο, λόγω του ότι και οι δύο γεννήθηκαν το 1956, την χρονιά του πιθήκου. Πράσινο μάρμαρο, σκουρόχρωμο ξύλο και πολλά σχέδια πιθήκου στο πιο ιδιαίτερο δωμάτιο του σπιτιού. 

Τώρα, μόνο ένα αντικείμενο προέρχεται από τα προηγούμενα σπίτια της ηθοποιού - το φωτιστικό στο μπάνιο των ξένων. Όλα τα υπόλοιπα δόθηκαν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις 

Δείτε το βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

Μια ιστορία θα σας πω...

Μια ιστορία θα σας πω...

Ο καμπυλωτός καναπές χωρίς κάλυμμα, που ξεπερνούσε κατά πολύ την εποχή του, τεχνικά έμελλε ...
 |  DECO
Διάλεξε και πάρε

Διάλεξε και πάρε

Τρεις προτάσεις που κέρδισαν έδαφος σε μια εποχή όπου ο φόβος είχε αρπάξει το χαμόγελό μας
 |  DECO
Τετ α τετ με τον… ήλιο

Τετ α τετ με τον… ήλιο

Το υπέρτατο κοσμικό σύμβολο γίνεται αγαπημένο θέμα στον κόσμο του ιταλικού ντιζάιν, για το ...
 |  DECO
X