ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, πουκάμισο και πέδιλα
 

Το σπίτι της Chelsea Handler είναι όσο cool είναι και η ίδια

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η Chelsea Handler είναι μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες κωμικούς της γενιάς μας, άρα περιμένεις πως το σπίτι της θα είναι το ίδιο ενδιαφέρον με αυτή. Και είναι! Απλά δεν ήταν, σε καμία περίπτωση, αυτό που ήθελε η ίδια για τον εαυτό της! 

''Είχα κάνει προσφορές σε τέσσερα ή πέντε σπίτια και τις έχασα όλες. Βρήκα αυτό, που δεν ήταν αυτό που ήθελα, αλλά ήταν το σωστό μέγεθος, στο σωστό μέρος της πόλης για εμένα. Έτσι απλά επένδυσα με πολλή δουλειά σ' αυτό'' λέει στο Architectural Digest. 

SΓια να το φέρει στα δικά της γούστα απλά το διέλυσε μέσα και έξω, διατηρώντας όμως το βασικό frame του. Το σαλόνι της ήθελε να κάνει τον κόσμο να νιώθει οικεία και ζεστά. Πρόσφατα αντικατέστησε το χαλί με ένα πιο ανοιχτόχρωμο, δινοντας αυτόματα φως στον όλο χώρο. Το τραπέζι της τραπεζαρίας ειναι φτιαγμένο από ξύλο από τη Βενετία ενώ το καθιστικό είναι χώρος ψυχαγωγίας αλλά και χαλάρωσης. Ο τοίχος είναι καλυμμένος με κορνίζες, με φωτογραφίες με φίλους και συγγενείς αλλά και από διάφορα ταξίδια. Περιλαμβάνει επίσης δύο vintage πολυθρόνες που αγόρασε σε μια δημοπρασία καθώς και ένα arcade video με κλασικά παιχνίδια όπως Ms. Pac-Man και Super Mario Bros. H walk-in ντουλάπα της είναι γεμάτη από το στοιχείο του ξύλου αλλά και με καθρέφτες έτσι ώστε, όπως λέει η ίδια, να μοιάζει σαν ένας ατέλειωτος διάδρομος.

Δείτε τη ξενάγηση στο σπίτι της Chelsea Handler πιο πάνω.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

Μια ιστορία θα σας πω...

Μια ιστορία θα σας πω...

Ο καμπυλωτός καναπές χωρίς κάλυμμα, που ξεπερνούσε κατά πολύ την εποχή του, τεχνικά έμελλε ...
 |  DECO
Διάλεξε και πάρε

Διάλεξε και πάρε

Τρεις προτάσεις που κέρδισαν έδαφος σε μια εποχή όπου ο φόβος είχε αρπάξει το χαμόγελό μας
 |  DECO
X