ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Το ιδιαίτερο σπίτι ενός επαγγελματία skateboarder!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ο πιο ακριβοπληρωμένος skateboarder του κόσμου, στα 25 του, αγόρασε ήδη το δεύτερο σπίτι του στο Laguna Beach, όπου μένει με μια πολύ καλή του φίλη.  Με το που έπεσε η τιμή του τεράστιου σπιτιού, ο Nyjan Huston αποφάσισε να το αγοράσει, με προτροπή (και ειδικά διαμορφωμένα designs από τη μητέρα του). Μεγάλη αλλαγή από το pueblo-style, πετρόχτιστο όπου έμενε με φίλους.

Highlight της κουζίνας είναι το νησί που στο πίσω μέρος έχει καναπέ, που συνοδεύεται με τραπεζάκι, ενώ απ' όλο το σπίτι δεν μπορείς παρά να ζηλέψεις το σαλόνι με τα τεράστια παράθυρα που αποκαλύπτουν μια υπέροχη θέα. Από ένα τέτοιο σπίτι φυσικά δεν θα έλειπε ένα δωμάτιο με τα τρόπαια, που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως το αγαπημένο του. ''Μ' αρέσει να μπαίνω εκεί και να βλέπω όλη τη σκληρή δουλειά που έχω κάνει'' λέει ο αθλητής που ετοιμάζεται να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του 2020, όταν το skateboarding θα κάνει ντεμπούτο στους αγώνες. Ολόκληρη η πορεία του απεικονίζεται σε φωτογραφίες, σε έναν ιδιαίτερο διάδρομο που ''σπάει'' με μικρά παράθυρα με γλάστρες. Σε όλο το σπίτι ''έπαιξαν'' με μαύρο και άσπρο στους τοίχους, στα πλακάκια και στη διακόσμηση, με μικρές εξαιρέσεις όπως κάποια έπιπλα που είναι γκρίζα. Φυσικά, δεν χρειάζεται να τονίσουμε πως το σπίτι ενός επαγγελματία skateboarder περιλαμβάνει και ένα μεγάλο skate park. 

''(Το παλιό μου σπίτι) ήταν πάντα ακατάστατο, με κόσμο να κοιμάται παντού. Νιώθω πως αυτό το σπίτι είναι το επόμενο βήμα προς έναν πιο ώριμο εαυτό μου. [...] Δεν έκανα επίσημο πάρτι ακόμα εδώ, γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένος με το σπίτι που δεν θέλω να χαλάσει τίποτα'' λέει ανάμεσα σε άλλα. 

Δείτε πιο πάνω την ξενάγηση στο σπίτι του Huston.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

Μια ιστορία θα σας πω...

Μια ιστορία θα σας πω...

Ο καμπυλωτός καναπές χωρίς κάλυμμα, που ξεπερνούσε κατά πολύ την εποχή του, τεχνικά έμελλε ...
 |  DECO
Διάλεξε και πάρε

Διάλεξε και πάρε

Τρεις προτάσεις που κέρδισαν έδαφος σε μια εποχή όπου ο φόβος είχε αρπάξει το χαμόγελό μας
 |  DECO
X