ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Knit φόρεμα με 3D floral λεπτομέρειες και άρβυλα
 

Tips για να οργανώσεις την ντουλάπα σου φέτος τον χειμώνα

7 tips που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε κατάλληλα την ντουλάπα σας

newsroom must

Η τέλεια στιγμή για να καθαρίσετε και να οργανώσετε τη ντουλάπα σας έχει έρθει. Και η στιγμή αυτή είναι πάντα η αλλαγή της σεζόν. Το φθινόπωρο έχει αρχίσει σταδιακά να υποχωρεί και υποδεχόμαστε σιγά-σιγά τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποχωριστούμε τα αέρινα μας ρούχα και να υποδεχτούμε τα ζεστά μας hoodies.

Η ντουλάπα αποτελεί πάντα ένα από τα σημεία του σπιτιού που όσο κι αν το μαζεύουμε, συνήθως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θέλει πάλι τακτοποίηση και οργάνωση μια διαδικασία που για πολλούς αποτελεί μια κοπιαστική και χρονοβόρα δουλεία. Για αυτόν το λόγο εμείς σας προτείνουμε 7 tips που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε κατάλληλα την ντουλάπας σας εύκολα και γρήγορα.

1.Καθάρισμα

Ξεκινήστε με το να αδειάσετε εντελώς τις ντουλάπες σας ώστε να μπορέσετε να τις καθαρίσετε εσωτερικά από σκόνες και χνούδια.

2. Ξεκαθάρισμα

Διαλέξτε ποια ρούχα είναι πραγματικά χρήσιμα για αυτή την εποχή του χρόνου και ξεχωρίστε τα χειμωνιάτικα από τα φθινοπωρινά ρούχα.

3. Ταξινόμηση

Αφότου ξεχωρίσατε ποια ρούχα θα παραμείνουν στην ντουλάπα σας, τώρα μπορείτε να τα ταξινομήσετε με βάση την χρήση τους, καθημερινά ρούχα, ρούχα εξόδου ή ρούχα εργασίας.

4. Οργάνωση ανά χρώμα και ποιότητα

Οργανώστε τα ρούχα ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος και το χρώμα, έτσι θα μπορείτε να βρίσκετε ευκολότερα μέσα στα ντουλάπια αυτό που χρειάζεστε.

5. Δίπλωμα-κρέμασμα

Ξεχωρίστε τα ρούχα σας με βάση το δίπλωμα ή το κρέμασμα. Σίγουρα έχετε ρούχα που τσαλακώνεται όταν τα διπλώνετε και χρειάζεται να κρεμαστούν.

6.  Σημειώσεις

Όσο τακτοποιείται τη ντουλάπα σας καλό θα ήταν να κρατάτε σημειώσεις σε ένα χαρτί με το τι νέο χρειάζεστε ή τι να μην αγοράσετε ξανά.

7. Αφήστε κάτι πίσω

Μπορεί να ήρθε ο χειμώνας ωστόσο το πρωί η θερμοκρασία είναι ακόμα υψηλή, αφήστε πίσω λοιπόν μία ελαφρία ζακετά ή ένα αέρινο πουκάμισο, σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα σε κάποιο πρωινό περίπατο.

 Photos by Unspash

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

Το νέο κόσμημα της Λευκωσίας

Το νέο κόσμημα της Λευκωσίας

Διαφωτιστικές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες γύρω από το σκεπτικό της υπερσύγχρονης νέας αίθουσας ...
Πάρις Δημητριάδης
 |  DECO