ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Τα 3 βασικότερα λάθη που κάνουμε με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Τα τρία πράγματα που πρέπει να αποφύγεις

newsroom must

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και όσοι δεν στολίσαμε ακόμη, πρόκειται να το κάνουμε μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκουμε το δέντρο από την αποθήκη, εντοπίζουμε τις κούτες με τα στολίδια και φυσικά, ξεπακετάρουμε τα φωτάκια... τα οποία όπως και κάθε χρονιά, είναι μπλεγμένα, καμένα και ενδεχομένως σπασμένα. Διαπιστώνοντας -ξανά- την κατάσταση αυτή, σας προτείνουμε να αλλάξετε τακτική και προκειμένου να μην ταλαιπωρήστε κάθε χρονιά, από εδώ και πέρα να αποφεύγετε τα τρία βασικά λάθη που όλοι κάνουμε με τα φωτάκια. 


Photo by Nazrin B-va on Unsplash

1.Είναι καμένα και δεν το θυμόμαστε: Αντί να τοποθετήσετε τα φωτάκια στο δέντρο και μετά να τα ανάψετε ώστε να δείτε ότι είναι εντάξει, καλό είναι να το κάνετε από την αρχή. Αν μερικά είναι καμένα, τότε το καλύτερο είναι να μην τα τοποθετήσετε... αφού για να λέμε την αλήθεια, 3-4 χαλασμένα φωτάκια είναι ικανά να χαλάσουν όλη την αισθητική.

2.Βιαζόμαστε να τα κατεβάσουμε: Κάθε φορά που ξεστολίζουμε, όλοι βαριόμαστε και έτσι κάνουμε αστραπιαίες κινήσεις με αποτέλεσμα να σπάμε αρκετά φωτάκια και να μην το καταλαβαίνουμε. Την ίδια στιγμή τα πετάμε σε μια σακούλα και ακόμη και αν δεν σπάσουν, μπλέκονται μεταξύ τους. Take your time guys και κάντε το με προσοχή. Δέκα λεπτά έξτρα δεν θα αλλάξουν το ρου της ζωής σας.

3.Υπερτιμάμε τον χρόνο ζωής τους: Μπορεί να τα αγοράσαμε ακριβά πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο τα φωτάκια δεν θα ζήσουν όσο εμείς - ελπίζουμε τουλάχιστον. Οπότε και πάλι, καλό είναι να μην θεωρούμε την "ζωή" τους δεδομένη και να τα τσεκάρουμε πριν τα τοποθετήσουμε στο σημείο που θέλουμε.

Photo by Alisa Anton on Unsplash

 

DECO: Τελευταία Ενημέρωση