ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

Στο Μαλιμπού, μπορείς να μείνεις στο σπίτι της Barbie

Έβλεπες ποτέ το σπίτι της Barbie και ήθελες να μείνεις και εσύ μέσα για να δεις πώς είναι; Ήρθε η ώρα να το ζήσεις, αν πας στο Μαλιμπού αφού το Barbie Dreamhouse μπήκε στο AirBnB για ενοικίαση για έναν γκεστ με μέχρι τρεις φίλους για μια διήμερη διαμονή από τις 27 μέχρι τις 29 Οκτωβρίου. 


Πανοραμική εικόνα του σπιτιού.

Για $60 τη νύχτα, μπορείς να πραγματοποιήσεις το παιδικό όνειρο που είτε ήξερες ή δεν ήξερες πως είχες. Το σπίτι είναι γεμάτο με ροζ λεπτομέρειες, φανταστική θέα, γκλάμουρ ντεκόρ και φυσικά το χαρακτηριστικό στυλ της iconic κούκλας. Κατά τη διάρκεια της διαμονής, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μάθημα ξιφασκία με την πρωταθλήτρια Ibtihaj Muhammad, θα έχουν ένα γκλαμ makeover από την celebrity hairstylist Jen Atkins, η γνωστή τοπική σεφ Gina Clarke-Ham θα κάνει μαθήματα μαγειρικής.


Η ντουλάπα, είναι όπως την περίμενες. 


Το εντυπωσιακό μπαλκόνι για meditation και χαλάρωση.


Ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο μπάνιο;


Infinity pool, με λευκές και ροζ μπάλες.


Χρυσές λεπρομέρειες και ροζ αξεσουάρ. 

Όλα αυτά γίνονται με αφορμή τα 60χρονα της Barbie, εξού και η τιμή ενοικίου, και για να γιορτάσουν αυτή την ευκαιρία το AirBnB πρόκειται να κάνει δωρεά στο The Barbie Dream Gap Project GoFundMe initiative που στοχεύει να βοηθά τις νεαρές γυναίκες να ακολουθήσουν τα όνειρα τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
barbie  |  airbnb  |  σπίτι  |  design  | 

DECO: Τελευταία Ενημέρωση