ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Οι γωνιές στο σπίτι της Νόνης Κυπριανού που εντυπωσιάζουν

Οι επιλογές στο σπίτι της παντρεύουν το μοντέρνο με το κλασικό.

Σταύρη Φράγκου

Η Νόνη Κυπριανού είναι μία γυναίκα όπου αποπνέει κομψότητα με τις επιλογές της και εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Όπως και τα κομμάτια που επιλέγει για τα σύνολά της, έτσι και οι επιλογές της στο νέο της σπίτι είναι μοναδικές.


Πρόκειται για μία ντιζαϊνάτη μονοκατοικία στην περιοχή της Έγκωμης όπου όσον αφορά στη διακόσμηση η κλασική και μοντέρνα αισθητική του σπιτιού της συνδυάζονται υπέροχα. Το λευκό χρώμα είναι πρωταγωνιστής στα έπιπλα ενώ αρκετά έργα τέχνης γεμίζουν όμορφα τους χώρους του σπιτιού.Η Νόνη Κυπριανού επέλεξε για τον χώρο όπου βρίσκεται η μία της τραπεζαρία, μαύρο μα΄ρμαρο τόσο για το πάτωμα αλλά και για τον μπουφέ, μαύρες καρέκλες αλλά και δύο με tiger μοτίβο οι οποίες εντυπωσιάζουν. Για την άλλη τραπεζαρία η οποία είναι πιο cozy σε χρωματισμούς αλλά πιο κλασική, επέλεξε άσπρο μάρμαρο, χαλί σε neutral απόχρωση, καρέκλες με vintage floral print και τραπέζι απο ξύλο.


Οι αποχρώσεις του σαλονιού της είναι σε πιο γήινες αποχρώσεις ενώ τα γλυπτά και οι πίνακες που κοσμούν τους χώρους της είναι εντυπωσιακά.

 

DECO: Τελευταία Ενημέρωση