ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: hoodie, pleated midi φούστα και sneakers
 

O David Harbour ζει σε ένα σπίτι βγαλμένο από το Pinterest

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όταν ο ηθοποιός David Harbour (o τηλεοπτικός Jim Hopper του ''Stranger Things'') αποφάσισε πως ήταν έτοιμος να αγοράσει το δικό του σπίτι ήξερε ακριβώς τι ήθελε: "Ένα δωμάτιο, σαν λοφτ, που να θύμιζε Νέα Υόρκη στο κέντρο του Μανχάταν'' όπως λέει. Παρόλο που αυτό δεν ακούγεται ιδιαίτερα δύσκολο, οι τιμές ήταν εξωφρενικές. Μετά από τρία χρόνια αναζήτησης βρήκε έναν χώρο που ο ίδιος περιγράφει ως ''ακατέργαστο διαμάντι''. 

''Τα πατώματα ήταν ανώμαλα, οι τοίχοι ήταν φθαρμένοι, είχε δύο μπάνια δίπλα- δίπλα που δεν ειχαν κανένα απολύτως σκοπό πέραν του να κάνουν τον χώρο ''με δύο μπάνα''. Ήταν απλά ένας τρελός χώρος που δεν είχε αγγίξει κανένας από τα '70s'' περιγράφει ο Harbour. Και μιας και η πρώτη εντύπωση ήταν κάκιστη, η τιμή ήταν καλή. 

Σκοπός του ήταν να περιλαμβάνει ένα μεγάλο, ανοιχτό σαλόνι και έναν χώρο για γραφείο. Η ανακαίνιση κράτησε 10 μήνες και απαιτούσε να γκρεμιστεί το σπίτι σχεδόν και η νέα του μορφή είναι ένας ανοιχτός χώρος με vintage vibes με μοντέρνο twist. Σε διάφορους χώρους θα δεις φυτά, κάτι που ήθελε για φιλτράρισμα του αέρα. Μεγάλο highlight είναι το μπάνιο, με σχεδιασμένες καμάρες, μπλέ τούβλα και χρυσούς, ευδιάκριτους χρυσούς σωλήνες που καταλήγουν στους νιπτήρες της μπανιέρας. Εκτός αυτού όμως, στο σύνολο το σπίτι είναι λευκό, με αποχρώσεις του καφέ, του πορτοκαλί και του κόκκινου να δίνουν μια πιο ζεστή αύρα, μέσω των επίπλων και των χαλιών. 

Από τη βιβλιοθήκη με τη σκάλα και τα φυτά, μέχρι το μπάνιο και την κουζίνα, το σπίτι του Harbour είναι λες και βγήκε από το board μας στο Pinterest και δεν μπορεί παρά να μας αρέσει. Πολύ! 

Δείτε την ξενάγηση στο σπίτι του 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση