ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

«Μπήκαμε» στο σπίτι της Αριστοτέλους και ενθουσιαστήκαμε

Δείτε τις φωτογραφίες

Δέσποινα Άσπρου

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει βρει την ευκαιρία να περάσει μοναδικές στιγμές μαζί με την οικογένειά της και να χαλαρώσει. Και ενώ αυτή την στιγμή το πρόγραμμα της παρουσιάστριας είναι γεμάτο με όμορφες και καλοκαιρινές δραστηριότητες, εμείς ανατρέξαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και βρήκαμε μερικές από τις εικόνες που δημοσιεύει κατά καιρούς και στις οποίες μάς αφήνει να δούμε το εσωτετικό του σπιτιού της. Δείτε, λοιπόν, πώς μοιάζει το σπίτι της παρουσιάστριας.


Όπως μπορούμε να καταλάβουμε μέσα από αυτή την εικόνα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους μαζί με την οικογένειά της μένουν σε μονοκατοικία η οποία αποτελείται από δύο ορόφους. Το σπίτι της παρουσιάστριας είναι σε γήινες αποχρώσεις και όπως μπορούμε να διακρίνουμε, τα χρώματα που επικρατούν είναι το λευκό, το μπεζ και το καφέ. Όσο αφορά στην τραπεζαρία της, η Χριστιάνα έχει επιλέξει μια αρκετά σικάτη γυάλινη - η οποία ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο της.

Σύμφωνα με αυτή την εικόνα μπορούμε να καταλάβουμε πως η οικία της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ εκτός από σαλόνι, περιλαμβάνει και έναν χώρο υποδοχής - κάτι σαν μικρό σαλόνι.

Στο σαλόνι της πέρα από τον μεγάλο γωνιακό καναπέ που έχει επιλέξει, βλέπουμε ένα περσικό χαλί και καταλαβαίνουμε πως η όμορφη Χριστιάνα αγαπά τις πιο κλασικές γραμμές διακόσμησης.

Για την κουζίνα της, όπως μπορούμε να δούμε, έχει επιλέξει σκούρα κόκκινα ντουλάπια και ασημένιες οικιακές συσκευές. 

Στο σπίτι της επίσης, η ίδια έχει μερικά φυτά και λουλούδια, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού της την παράσταση κλέβει το τζάκι.

Κοιτάζοντας τις λήψεις αυτές είναι ξεκάθαρο πως η κεντρική παρουσιάστρια του "Με αγάπη Χριστιάνα" λατρεύει την cozy αισθητική και θέλει το σπίτι της να αποπνέει ένα αέρα ζεστασιάς και ηρεμίας.

DECO: Τελευταία Ενημέρωση