ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Μια ματιά στο Mar-a-Lago του Donald Trump στη Φλόριντα

Δείτε το βίντεο με τις φωτογραφίες από την έπαυλη και την... ενδιαφέρουσα διακόσμηση της

Σε μια έκταση που κρατά από τη λίμνη Worth μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό, το Mar-a-Lago (που σημαίνει ''από τη θάλασσα στη λίμνη'') στη Φλόριντα είναι η δεύτερη οικία του Donald Trump. Κτισμένο στα '20s, για την Marjorie Merriweather Post, το σπίτι διαθέτει ούτε λίγο ούτε πολύ 128 δωμάτια, σε ντεκόρ που παραπέμπει στην Ευρωπαϊκή χλιδή, με Ιταλικές επιρροές.

Το 1973 η Marjorie παραχώρησε το σπίτι στην κυβέρνηση της Αμερικής, με την ελπίδα πως θα χρησιμοποιηθεί ως ''χειμερινός Λευκός Οίκος''. Ωστόσο με τα έξοδα συντήρησης να ανέρχονται γύρω στο $1 εκατομμύριο ετησίως, η κυβέρνηση επέστρεψε το σπίτι στο Post Foundation το 1980.

Όταν διατέθηκε προς πώληση έναντι $20 εκατομμυρίων, ο Donald Trump αναζητούσε ένα σπίτι στο Palm Beach. Η αρχική προσφορά του, των $15 εκατομμυρίων, απορίφθηκε και αντί αυτού, ο Trump αγόρασε την παραλία μπροστά του, εκβιάζοντας πως θα κτίσει σπίτι που θα κρύβει την θέα από όποιον τελικά αγοράσει το Mar-a-Lago. Τελικά κατάφερε να το αγοράσει έναντι μόλις $5 εκατομμυρίων, με επιπλέον $3 εκατομμύρια για τα έπιπλα και τις αντίκες.  Στην πορεία, ο Trump πρόσθεσε μια τεράστια αίθουσα χορού, με φύλλα χρυσού και χρυσούς νιπτήρες. Ο χρυσός άλλωστε, είναι ευδιάκριτος σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. 

Δείτε το βίντεο με τις φωτογραφίες από την έπαυλη και την... ενδιαφέρουσα διακόσμηση της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση