ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink sweatpants, sweatshirt και λευκά sneakers
 

Mια... αμήχανη ξενάγηση στο σπίτι της Dakota Johnson

H αγαπημένη ηθοποιός μάς ξεναγεί στο σπίτι της

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ανεξάρτητα με την άποψη που έχεις για το ''Fifty Shades of Grey'', αν έχεις δει την Dakota Johnson σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις της σίγουρα θα την αγάπησες. Εσωστρεφής αλλά πάντα ευδιάθετη αλλά με χιούμορ που σε κάνει να πιστεύεις πως οι συναναστροφές με κόσμο δεν είναι ό,τι καλύτερο για εκείνη, δεν μπορείς παρά να τη συμπαθήσεις. Με αυτό το στυλ υποδέχτηκε το Architectural Digest στο σπίτι της στο Λος Άντζελες σε μία από τις πιο... ιδιαίτερες ξεναγήσεις που θα δεις. 

Πρόκειται για το πρώτο της σπίτι, που αγόρασε με τον μισθό της από τις ταινίες ''Fifty Shades'' που την έκαναν γνωστή στο ευρύτερο κοινό. ''Θεώρησα πως θα ήταν πιο υγιές αν είχα μια βάση, ή τουλάχιστον να βάλω τα πράγματα μου σε έναν χώρο σε αντίθεση με δέκα'' λέει η ηθοποιός.

Ένας χώρος όπου κυριαρχεί το ξύλο, με πολλά προσωπικά αντικείμενα (κυρίως βιβλία και υπέροχα έργα τέχνης), χωρίς όμως να δείχνει βαρυφορτωμένο και αγάπη για το vintage και με το φως να ρέει άφθονο από τις μεγάλες τζαμαρίες. Το χρώμα του ξύλου ''σπάζει'' από την πράσινη κουζίνα, βαμμένη με μια απόχρωση που πάντα ήθελε να πετύχει. 

Σίγουρα δεν είναι μια ξενάγηση όπως αυτές που έχουμε δει πολλές φορές, αλλά αγαπάμε την Johnson λίγο πιο πολύ μετά απ' αυτό το βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

Η εύθραυστη ψυχή του Design

Η εύθραυστη ψυχή του Design

To γυαλί, το ευαίσθητο και συνάμα ανθεκτικό, διάφανο αλλά και χρωματιστό, υπάρχει για να σπάει ...
 |  DECO
X