ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Μέσα στο υπέροχο σπίτι της Mila Kunis και του Ashton Kutcher

To αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood μάς ξεναγεί στο σπίτι του

Viral έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher μετά το αφιέρωμα του Architectural Digest και όχι άδικα, αφού η ξενάγηση μάς αποκάλυψε ένα πανέμορφο Γαλλικό Νεοκλασσικό σπίτι. Χτισμένο στις αρχές των '30s και ανακαινισμένο στα '80s, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να το προσαρμόσει σε πιο ήπιους ρυθμούς.  

''Θέλαμε ένα σπίτι, όχι μια περιουσία'' λέει η Kunis περιγράφοντας την αισθητική της εσωτερικής διακόσμησης, με τον Kutcher να συμπληρώνει ''Θέλαμε το σπίτι να μοιάζει με παλιά φάρμα, κάτι που ήταν εδώ για χρόνια που στην πορεία έγινε σπίτι. Αλλά επίσης να έδειχνε μοντέρνο και επίκαιρο''. 

Έχοντας εμμονή με το design, για πέντε χρόνια μάζευαν ιδέες από πίνακες του Pinterest για να προσαρμόσουν στη συνέχεια στο δικό τους στυλ. Το ξύλο είναι εμφανές σε όλους τους χώρους, σε τοίχους, πατώματα και έπιπλα με το τεράστιο τραπέζι ανάμεσα σε ψηλά παράθυρα και ένα πιάνο για να συμπληρώνει την εικόνα. 

Στο σαλόνι, εκεί που μαζεύεται η παρέα, λογικά την μέρα πρέπει να υπάρχει άφθονο φυσικό φως και την νύχτα  αρκετό για να φωτίζει όσο χρειάζεται. Την νύχτα την δουλειά αναλαμβάνει ένας πελώριος κρυστάλινος πολυέλαιος, πάνω από τον μεγάλο custom made καναπέ. Αυτό που κατάφεραν σίγουρα είναι να προσαρμόσουν με υπέροχη ισορροπία οτιδήποτε δεν είναι ξύλινο. 

Η γωνιά με την αναπαυτική πολυθρόνα κάθεται δίπλα από μία ακόμα μεγάλη τζαμαρία με θέα τον κήπο, ενώ στο διπλανό παράθυρο έχει τοποθετηθεί ένα μαξιλάρι, σαν επιπλέον κάθισμα με μαξιλάρια, σε ένα έπιπλο που λειτουργεί και σαν βιβλιοθήκη. Όλα τα χρώματα κινούνται σε παστέλ αποχρώσεις γήινων χρωμάτων ή του γκρίζου, με διακριτικά prints σε κάποια αξεσουάρ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση