ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Μέσα στο υπέροχο σπίτι Ισπανικού στυλ της Nina Dobrev

Η ηθοποιός μάς ξεναγεί στο σπίτι της

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H Nina Dobrev είναι ενεργή στο Hollywood από τα '00s, με συμμετοχές σε σειρές όπως το ''Degrassi'' και το παγκόσμιο χιτ ''The Vampire Diaries'', και σε ταινίες όπως το ''The Perks of Being a Wallflower'', το σπίτι της στο Δυτικό Hollywood δεν είναι αυτό που περίμενες, ωστόσο. Η ηθοποιός, με βουλγαρική καταγωγή και μεγαλωμένη στη Γαλλία, άντλησε επιρροές από τις ρίζες της και την ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική για να διακοσμήσει και γενικότερα για να στήσει το σπίτι της. 

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έκανε η ηθοποιός ήταν να αντικαταστήσει τις επιφάνειες των πάγκων της κουζίνας με δολομίτη λίθο με δέρμα. ''Ήθελε κάτι ενδυάμεσο, που να μην έχει πολλούς πόρους και να μην είναι δύσκολο να διαχειριστεί, όπως το μάρμαρο, αλλά ταυτόχρονα θα είχε υφή και θα έδενε όμορφα με το χρώμα των πάγκων'' λέει ο σχεδιαστής Charlie Barstein. Η όμορφη απόχρωση του πράσινου διαπρέπει στην κουζίνα, συνδυασμένη με τις λευκές επιφάνειες και το ξύλο στα έπιπλα όπως το τραπέζι, οι καρέκλες, οι πόρτες και τα stools. 

Η ίδια απόχρωση επικρατεί και στο υπνοδωμάτιο στις κουρτίνες χωρίς να γίνει βαρύ, αλλά με άλλες ποχρώσεις του μπλε και του πορτοκαλί που ταιριάζουν άψογα και δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Αυτό το δωμάτιο δεν είχε πολλές αλλαγές, απλά μια ανανέωση όπως λέει η ίδια, με vintage και μοντέρνα στοιχεία. 

Το πιο έντονο χρώμα είναι τα πλακάκια στο μπάνιο, σε σκούρο μπλε και μαύρο, που σπάζουν με τις γαλάζιες λεπτομέρειες στο πάτωμα. Το ντους σε σχήμα αψίδας. Τα παράθυρα επιτρέπουν σε φυσικό φως να ρέει μέσα άφθονο και φωτίζει ακόμα περισσότερο με τα λευκά συρτάρια. 

Δείτε την ξενάγηση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση