ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Margot Robbie: Το σπίτι της δεν είναι ροζ αλλά είναι η επιτομή του minimal design

Δείτε πως είναι το σπίτι της «Barbie»

Μαρία Σάββα

Η Margot Robbie, χάρη στην ταινία Barbie, έχει αναδειχθεί ως η πιο λαμπερή αστέρας του Hollywood αυτή τη στιγμή. Καθώς τα ποσοστά της από το κινηματογραφικό blockbuster συνεχίζουν να αυξάνονται με την εξάπλωση του σε παγκόσμια επίπεδα, ουσιαστικά βάζει τα θεμέλια για την επικοδόμηση μιας εντυπωσιακής περιουσίας.

Η ταινία Barbie, με την απήχησή της, αφηγείται μια ιστορία μεγάλης επιτυχίας, καθώς τα έσοδά της έχουν ήδη ξεπεράσει το όριο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων κατά τον Αύγουστο, με την υπόσχεση αυξήσεων που αναμένονται μέχρι τον Σεπτέμβριο. Η ίδια η Margot Robbie, που υποδύεται τον ρόλο της Barbie, έχει γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σκηνής, κερδίζοντας μεγάλη προσοχή και φυσικά υπερβαίνοντας τις προσδοκίες της εισπρακτικής απόδοσης.

Εν τω μεταξύ, η Margot Robbie διαφέρει από την περιποιημένη εικόνα της ηρωίδας της Barbie που ερμηνεύει στην οθόνη, καθώς η πραγματική της διαμονή είναι μια εκλεκτική έπαυλη που αποτελεί ενσάρκωση του αμερικανικού στυλ. Το σπίτι αυτό αναμιγνύει το minimal, το ρετρό και τα μοντέρνα στοιχεία, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Η Margot Robbie από τα πρώτα βήματα της καριέρας της, όταν είχε μετακομίσει με την οικογένειά της από την Αυστραλία στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε να επενδύσει τα κέρδη της σε ακίνητα, αναγνωρίζοντας την αξία τους ως μια σταθερή και ασφαλής επένδυση.

Σήμερα, η Margot Robbie κατέχει μια εντυπωσιακή συλλογή από πολυτελείς κατοικίες, η αξία των οποίων μετριέται σε εκατομμύρια δολάρια. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι κάποτε μοιράστηκε ένα σπίτι με άλλους τέσσερις συγκάτοικους, όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια στο Λονδίνο.

Μετά τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Tom Ackerley και τη συνεργασία τους που τους απέφερε σημαντικά οικονομικά οφέλη, απέκτησαν την εντυπωσιακή έπαυλη στο Los Angeles, με εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα και κάθε ανέσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς, από πολλά υπνοδωμάτια μέχρι play room και τεράστιο κήπο.

Η Margot Robbie έχει επιπλέον επενδύσει σε πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, μεταμορφώνοντας μια κατοικία στα ορεινά του Hollywood σε πολυτελή bungalows που τώρα νοικιάζονται. Επίσης, έχει επενδύσει στην οικογένειά της, αγοράζοντας μεζονέτες στη γειτονιά που μεγάλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Margot Robbie  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  celebs  |  deco  |  σπίτι  |  Barbie

DECO: Τελευταία Ενημέρωση