ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Jacquemus: Η παριζιάνικη μπουτίκ με την πιο «νόστιμη» διακόσμηση

Η νέα μπουτίκ στην Avenue Montaigne στο Παρίσι έχει αρχίσει να δέχεται τους πρώτους της επισκέπτες.

Μαρία Καραμάνου

Στην boutique του Jacquemus στην Avenue Montaigne στο Παρίσι, θα ανακαλύψετε ένα εντυπωσιακό ασημένιο μπολ με λευκή κρέμα και ένα κερασάκι στην κορυφή, που καλωσορίζει τους επισκέπτες. Το υπέροχο κόκκινο του κερασιού αλλά και το ίδιο το φρούτο του κερασιού ήταν η βασική έμπνευση για τη χρωματική παλέτα της πιο πρόσφατης συλλογής του διάσημου σχεδιαστή Le Chouchou.

Πολλά από τα ρούχα στη συλλογή κυμαίνονται σε φρέσκο λευκό και ζωηρό κόκκινο, ενσαρκώνοντας την εικόνα του κερασιού που βρίσκεται στην κορυφή της λευκής κρέμας. Καθώς ο Jacquemus δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα και τον "θόρυβο" γύρω από τις συλλογές του, η ανανεωμένη διακόσμηση της boutique του στο Παρίσι είναι εξίσου εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα.

Στο ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram του οίκου, το λευκό κτήριο φαίνεται να γεμίζει με γιγάντια κόκκινα κεράσια που ρέουν από την εσωτερική σκάλα και γεμίζουν τον εσωτερικό χώρο. Αυτό το εντυπωσιακό εφέ δημιουργήθηκε με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, αλλά η διακόσμηση του χώρου παραμένει γοητευτική. Τα κεράσια πλαισιώνουν τις τσάντες και τα παπούτσια σαν να είναι λαχταριστά εδέσματα, ενώ το λευκό χρώμα προσφέρει μια ιδανική αντίθεση με τα κόκκινα αντικείμενα.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:

Δείτε το βίντεο εδώ:

DECO: Τελευταία Ενημέρωση