ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Ιδανικά χρώματα για ένα cozy και μοντέρνο σπίτι

Για καλό feng shui οι τοίχοι πρέπει να έχουν συγκεκριμένα χρώματα για αρμονία.

newsroom must

Οι οδηγίες μας έχουν εφαρμογή σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού ανεξαρτήτως χρήσης, καθώς αγκαλιάζουν και τιθασεύουν την ενέργεια που χρειάζεται εκεί.

Φυσικά όπως με κάθε τι γύρω από το Feng Shui αυτός είναι ο γενικός κανόνας, καθώς μπορείς να κάνεις όσες εξειδικευμένες αλλαγές εσύ θέλεις.

Αυτό που θα χρειαστείς είναι μια πυξίδα και να διαλέξεις το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο, μέσα από τις επιλογές που σου δίνονται!

Χρώματα Ανατολικού δωματίου: Τα χρώματα του στοιχείου του ξύλου, τα πράσινα και τα καφέ είναι οι καλύτερες επιλογές σου για οποιοδήποτε δωμάτιο. Το μπλε και το μαύρο θεωρούνται επίσης καλό feng shui. Απέφυγε ή ελάττωσε τα κόκκινα και τα μωβ.

Χρώματα Νοτιοανατολικού δωματίου:

Τα νοτιοανατολικά δωμάτια, έχουν τα ίδια χρώματα με τα ανατολικά: πράσινο, καφέ, μπλε και μαύρο με την προσθήκη του χρυσού. Αυτό είναι κάτι που εξηγείται, καθώς ο νοτιοανατολικός προσανατολισμός θεωρείται, η περιοχή των χρημάτων σε ένα σπίτι. Φέρε χρυσάφι (χρυσαφί βασικά), να πάρεις χρυσάφι!

Χρώματα Νότιου δωματίου:

Τα νότια δωμάτια περιβάλλονται από φωτιά και το απολαμβάνουν! Για τα δωμάτια που κοιτάζουν νότια επέλεξε τα χρώματα των στοιχείων της Φωτιάς και του Ξύλου: κόκκινο, πορτοκαλί, μωβ, ροζ, δυνατό κίτρινο, πράσινο και καφέ. Προσπάθησε να μειώσεις τις μπλε και καφέ επιρροές σε νότιο δωμάτιο.

Χρώματα Νοτιοδυτικού δωματίου

Τα νοτιοδυτικά δωμάτια δημιουργούν το πιο ισχυρό feng shui αγκαλιάζοντας τα γήινα χρώματα όπως του τούβλου, του πηλού, εκρού, καμένο πορτοκαλί (το χρώμα των κεραμικών δηλαδή), dusty pink, σάπιο μήλο, ζεστό κόκκινο, ροζ και κοραλί (χρώματα Γης και Φωτιάς). Τα νοτιοδυτικά δωμάτια είναι δεμένα με την αγάπη και την συζυγική ενέργεια, οπότε οποιαδήποτε φλοράλ διακόσμηση ακουμπά στα προαναφερθέντα χρώματα είναι καλή ιδέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση