ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η αυλή της Ashley Graham είναι μια φιλόξενη και πλούσια όαση

Όλες οι λεπτομέρειες για την υπέροχη, καλοκαιρινή αυλή του μοντέλου

Μαρία Σάββα

Όταν η Ashley Graham και ο σύζυγός της, Justin Ervin, μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι, ήξεραν ότι ήθελαν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε ένα μέρος όπου θα μπορούσαν εύκολα να παίξουν στην αυλή και θα μπορούσαν επίσης να αφιερώσουν λίγο χρόνο στην χαλάρωση.

Η Graham είχε ζήσει στη Νέα Υόρκη για ένα μεγάλο μέρος της ζωής της. Δημιούργησε επίσης αξιομνημόνευτα ορόσημα, ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια και διευθύνει μια ολόκληρη επιχείρηση στο Big Apple. «Όλα ήταν εκεί για εμάς, η οικογένειά μας. Αλλά έχουμε τρία παιδιά, και σε αυτό συνεχίζαμε να επιστρέφουμε», λέει η Graham.

Έτσι η Graham συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Mikel Welch για να σχεδιάσει την ονειρεμένη αυλή που συμπληρώνεται από ουδέτερους τόνους και πλούσια βλάστηση. Ο στόχος? Ένας φιλόξενος χώρος όπου η Graham θα μπορούσε να φιλοξενήσει συνεστιάσεις και να επιτρέψει στα παιδιά της να δημιουργήσουν παρόμοιες παιδικές αναμνήσεις όπως και εκείνη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Με την τεχνογνωσία του Welch στον μοντέρνο σχεδιασμό και τα μελλοντικά σχέδια φιλοξενίας της Graham, η αυλή μετατράπηκε σε μια χαλαρή όαση όπου οι άνθρωποι μπορούσαν άνετα να περπατήσουν μέσα στο πλούσιο πράσινο και να ζήσουν σαν το σπίτι τους. Από τον άνετο καναπέ με τον ατελείωτο αριθμό μαξιλαριών μέχρι τον χώρο της πισίνας, με όμορφες, καθαρές ξαπλώστρες, το φιλόξενο περιβάλλον αντικατοπτρίζει την αξιαγάπητη προσωπικότητα της Graham.

Η διαδικασία έγινε ακόμη πιο εύκολη χάρη στο Affirm.

Με τους πωλητές του Affirm όπως οι Pottery Barn, West Elm και Amazon, ο Welch είχε μια σειρά από επιλογές για να ζωντανέψει το μονοχρωματικό όραμα του ζευγαριού. Ο Welch τονίζει τη σημασία της αγοράς κομματιών που πραγματικά αγαπάτε, επειδή θα διαρκέσει περισσότερο στο σπίτι σας αντί να συμβιβαστείτε με μια εναλλακτική που δεν σας αρέσει. Ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες νέων κατοικιών ή τους ανακαινιστές να είναι πιο προσεκτικοί με τις αγορές τους.

Ο Welch θέλει οι άνθρωποι να βγαίνουν έξω από το κουτί τους και να εμπνέονται από το σχέδιο. «Ο κόσμος του σχεδιασμού προορίζεται για εμάς να παίζουμε και να παίρνουμε ρίσκα και να αναλαμβάνουμε προκλήσεις», λέει ο Welch. «Όποτε έχετε την ευκαιρία να το κάνετε, πρέπει απλώς να το κάνετε».

Αν και ο Welch περιγράφει τον εαυτό του ως «βασιλιά των ουδέτερων», τονίζει ότι η χρήση μιας ουδέτερης παλέτας απαιτεί μια μέθοδο στρώσης όπου χρησιμοποιούνται διάφορες υφές για να δημιουργηθεί μια ψευδαίσθηση βάθους, διαφορετικά ο χώρος μπορεί να φαίνεται επίπεδος. Άλλοι βασικοί παράγοντες που έπρεπε να λάβει υπόψη του ο Welch ήταν η αγάπη της Graham να διασκεδάζει τους καλεσμένους και τα τρία παιδιά της. Η Graham μετέδωσε ότι ήθελε τα παιδιά της να αισθάνονται μέρος του σχεδιασμού, ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει με το προσωπικό της εκλεπτυσμένο στυλ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Affirm (@affirm)

«Ήθελα να βεβαιωθώ ότι απλώς αισθάνομαι οικεία και άνετη γιατί αυτή είναι η ενέργεια που φέρνουμε εγώ και ο Justin όταν έρχεστε στο σπίτι μας», λέει η Graham. «Ήθελα το ίδιο συναίσθημα έξω».

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η Graham ανυπομονεί να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της πιάνοντας βατράχια στην αυλή τους.

«Καθόμαστε έξω και κοιτάμε σχεδόν δυόμισι στρέμματα και είμαστε έκπληκτοι που αυτό είναι δικό μας», λέει η Graham. «Δεν είμαστε μόνο περήφανοι για τον εαυτό μας, αλλά έχουμε αυτή τη στιγμή να εκπνεύσουμε. Η πόλη μπορεί να φέρει τόση χαρά και ενθουσιασμό, αλλά με τρία παιδιά, έχουμε αρκετή χαρά και ενθουσιασμό. Χρειαζόμαστε λίγη χαλάρωση».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Affirm (@affirm)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση