ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

H μεγάλη αλλαγή στο σπίτι της Μενεγάκη που δεν προσέξαμε

Το σαλόνι της παρουσιάστριας είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ

Δέσποινα Άσπρου

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις λίγες Ελληνίδες της showbiz που δεν έχει πρόβλημα να μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, ούτε έχει πρόβλημα να δείχνει στους ακόλουθούς της πώς περνάει και πώς είναι στην πραγματικότητα η ζωή της. Για τον λόγο αυτό και όχι μόνο, ουκ ολίγες φορές η παρουσιάστρια μάς έδειξε μέσα από τις αναρτήσεις της πώς είναι το σπίτι της στα Μελίσσια Αττικής.

Ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως η αγαπημένη γωνιά της παρουσιάστριας είναι το σαλόνι της... αφού εκεί, έχει βγάλει και τις περισσότερές της φωτογραφίες - όταν είναι στο σπίτι.

Αν και σε γενικές γραμμές, όπως είδαμε στις κατά καιρούς δημοσιεύσεις της, το σπίτι της είναι σε κλασικές γραμμές, το τελευταίο διάστημα έχει βάλει αρκετές μοντέρνες πινελιές και παραδοσιακά κομμάτια που είχε, έχουν πλέον αντικατασταθεί, με πιο σύγχρονα.

Όταν κάποιος μπει στο σπίτι εκείνης και του συζύγου της, δεν μπορεί να μην παρατηρήσει τα δύο μεγάλα χρυσά κάδρα που υπάρχουν στο σαλόνι, ούτε βέβαια τα ακριβά χαλιά και τους δύο μεγάλους καναπέδες που έχει στις αποχρώσεις του μπλε και του μοβ αντίστοιχα.

Η ίδια, μάλιστα, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει κάνει και μια ανακαίνιση που κανένας μας δεν κατάλαβε. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αντικατέστησε το μεγάλο κλασικό τζάκι που είχε αρχικά το σπίτι, με ένα νέο ενεργειακό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

DECO: Τελευταία Ενημέρωση