ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

H Alicia Keys ζει σε ένα πραγματικά απίστευτο σπίτι

Η ξενάγηση που πρέπει να δεις

newsroom must

Για πάνω από μια δεκαετία η έπαυλη που σχεδιάστηκε από τον Wallace E. Cunningham στο La Jolla χαρακτηριζόταν ως ''αρχιτεκτονικό αριστούργημα'' και ''το πιο κουλ σπίτι της Αμερικής''. Από τότε που το αγόρασε η Alicia Keys και ο σύζυγός της και μουσικός παραγωγός Swizz Beatz (ή, Kasseem Dean αν προτιμάς) το σπίτι λέγεται πλέον ''Dreamland''. Σ' αυτό μένει το ζευγάρι με τους δύο γιους τους, τον Egypt και τον Genesis  και η ξενάγηση σ' αυτό μάς δείχνει το πόσο ταιριάζει αυτό το όνομα. 

''Είναι ένας χώρος όπου δημιουργούνται όνειρα και όπου μπορείς να είσαι αρκετά τολμηρός για να κάνεις τα πιο μεγάλα όνειρα. Για εμάς, ακόμα και το ότι είμαστε εδώ είναι ένα μεγάλο όνειρο''. Οι λεπτές άκρες της πρόσοψης είναι χαρακτηριστικές του κτηρίου, που ως επί το πλείστον παραμένει άχρωμο.

 

Μέσα όμως οι τοίχοι είναι γεμάτοι χρώμα κυρίως χάρη στη συλλογή από έργα τέχνης που περιλαμβάνει πάνω από χίλια έργα που μαζεύτηκαν μέσα σε πάνω από 20 χρόνια. Στο λεγόμενο family room, για παράδειγμα, βλέπουμε έναν μεγάλο βελούδινο καναπέ γύρω από ένα τραπέζι, φτιαγμένο από κορμό δέντρου. Δίπλα, ένα μεγάλο μαύρο custom τραπέζι περικυκλομένο από vintage καρέκλες από ξύλο και και πίσω ένα πολύχρωμο έργο σε 4 πίνακες. 

Το κυκλικό σαλόνι όμως είναι αυτό που κόβει την ανάσα. Χαμηλά καθίσματα - πολυθρόνες σε ένα cozy χαλί, με τζαμαρίες που αποκαλύπτουν μια φανταστική θέα, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο υπνοδωμάτιό τους, με δύο πολυθρόνες από τα '40s. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση