ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Εύκολοι και οικονομικοί τρόποι να ανανεώσεις το σπίτι σου το φθινόπωρο

'Παραθέτουμε όλους τους τρόπους για να ανανεώσεις το σπίτι σου, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί 5 Σεπτεμβρίου με την Καθημερινή

Όταν βλέπεις το καλοκαίρι να φεύγει από το προσκήνιο και να δίνει τη θέση του στο φθινόπωρο (τουλάχιστον τυπικά), είναι λογικό να αισθάνεσαι μελαγχολία. Χρώματα, αρώματα και ανανέωση είναι ό,τι χρειαζόμαστε όχι μόνο εμείς σε ατομικό επίπεδο αλλά και οι προσωπικοί μας χώροι. Το τοπίο στον τομέα της διακόσμησης μεταβάλλεται συνεχώς και εμείς προχωράμε μαζί του. Η νέα σεζόν επιβάλλει στο σπίτι να «ντυθεί» με χρώματα και υλικά που μας συνδέουν με τη φύση και το στυλ σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, υιοθετώντας μια νέα αξία, αυτή της μοντέρνας χαλάρωσης. Αυτό δεν σημαίνει πως η πολυπλοκότητα και η «αίγλη» μάς αφήνουν αυτό το φθινόπωρο-χειμώνα, αλλά απλώς μάς δείχνουν την πιο χαλαρή εκδοχή της, τη λεγόμενη «νέα πολυτέλεια». Ο κόσμος των social media μπορεί να μας δώσει συμβουλές και ιδέες για κομμάτια που θα θέλαμε να στολίσουν το σπίτι μας, τρόπους αξιοποίησης διάφορων γωνιών, πώς να δώσουμε άλλη όψη στο coffee table και πώς να αναδείξουμε έπιπλα που ίσως θεωρούμε ότι χρειάζονται αναβάθμιση.

Παραθέτουμε όλους τους τρόπους για να ανανεώσεις το σπίτι σου, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί 5 Σεπτεμβρίου με την Καθημερινή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση